- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 40 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 2 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- جولای 7, 2016
- 2 پیمانه
- برنج ایرانی
- 100 گرم
- گوشت چرخ کرده
- 6 عدد
- قارچ
- 2 عدد
- گوجه فرنگي
- 2 عدد
- هویج
- 2 عدد
- پیاز
- 1 عدد
- سیب زمینی
- 1 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی
- 1/2 قاشق چای خوری
- پودر کاری
- 1/2 قاشق چای خوری
- زردچوبه
- به مقدار لازم
- روغن
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
یکی از خوشمزه ترین انواع پلو مخلوط ، قارچ پلو است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را آماده کرد .
قارچ پلو یکی از بهترین گزینه ها برای سفره سحری در ماه مبارک رمضان نیز می باشد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه قارچ پلو را آموزش می دهد .
برای تهیه قارچ پلو ، ابتدا برنج را از سه ساعت قبل با کمی نمک خیس کرده و کنار می گذاریم .
یک عدد پیاز را پوست گرفته و رنده می کنیم و با گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل مخلوط کرده ، ورز می دهیم تا کاملا باهم ترکیب شوند .
حالا از مایع گوشتی برداشته و کوفته ریزه درست کرده و در روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم .
پیاز دوم را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم و در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند .
قارچ ها را نیز شسته و خلال می کنیم و به پیازها اضافه کرده ، تفت می دهیم . کمی آبلیمو نیز به قارچ ها اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها سیاه نشود .
هویج را نیز نگینی کرده و به قارچ ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا تمامی مواد باهم ترکیب شوند .
دو عدد گوجه فرنگی را نیز رنده کرده و به مواد بالا اضافه کرده و در قابلمه را می بندیم تا مواد لای پلو با آب گوجه بپزند . سپس نمک ، فلفل فراوان ، پودر کاری ، زردچوبه و رب را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا ادویه ها نیز با مواد ترکیب شده و بوی خامی رب هم گرفته شود . سپس زیر قابلمه را خاموش می کنیم تا سس ما کمی خنک شده و به هنگام ریختن لای برنج ، برنج را نرم نکند .
برنج را نیز آبکش می کنیم .
کف یک قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را کف آن می چینیم . سپس مقداری از برنج را روی ته دیگ ریخته و روی آن سس قارچ را به همراه چند عدد کوفته ریزه می ریزیم و دوباره برنج و سس قارچ و کوفته ریزه . این کار را ادامه می دهیم تا برنج آبکش شده ، سس قارچ و کوفته ها تمام شود .
سپس در قابلمه دمی گذاشته و روی حرارت قرار می دهیم تا کمی داغ شده و بخار کند و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا پلو قارچ ما با حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه دم بکشد .
پلو قارچ را در ظرف مورد نظر کشیده و با سالاد یا بورانی سرو کنید .
- پلو قارچ را می توان با گوشت مرغ نیز درست کرد و یا اینکه گوشت چرخ کرده را سس قارچ مخلوط کرده و در آن تفت داد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !