قارچ پلو

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 پیمانه
برنج ایرانی
100 گرم
گوشت چرخ کرده
6 عدد
قارچ
2 عدد
گوجه فرنگي
2 عدد
هویج
2 عدد
پیاز
1 عدد
سیب زمینی
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چای خوری
پودر کاری
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
روغن
به مقدار لازم
نمک و فلفل
قارچ پلو

یکی از خوشمزه ترین انواع پلو مخلوط ، قارچ پلو است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توان آن را آماده کرد .
قارچ پلو یکی از بهترین گزینه ها برای سفره سحری در ماه مبارک رمضان نیز می باشد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه قارچ پلو را آموزش می دهد .
برای تهیه قارچ پلو ، ابتدا برنج را از سه ساعت قبل با کمی نمک خیس کرده و کنار می گذاریم .
یک عدد پیاز را پوست گرفته و رنده می کنیم و با گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل مخلوط کرده ، ورز می دهیم تا کاملا باهم ترکیب شوند .
حالا از مایع گوشتی برداشته و کوفته ریزه درست کرده و در روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم .
پیاز دوم را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم و در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند .
قارچ ها را نیز شسته و خلال می کنیم و به پیازها اضافه کرده ، تفت می دهیم . کمی آبلیمو نیز به قارچ ها اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها سیاه نشود .
هویج را نیز نگینی کرده و به قارچ ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا تمامی مواد باهم ترکیب شوند .
دو عدد گوجه فرنگی را نیز رنده کرده و به مواد بالا اضافه کرده و در قابلمه را می بندیم تا مواد لای پلو با آب گوجه بپزند . سپس نمک ، فلفل فراوان ، پودر کاری ، زردچوبه و رب را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا ادویه ها نیز با مواد ترکیب شده و بوی خامی رب هم گرفته شود . سپس زیر قابلمه را خاموش می کنیم تا سس ما کمی خنک شده و به هنگام ریختن لای برنج ، برنج را نرم نکند .
برنج را نیز آبکش می کنیم .
کف یک قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را کف آن می چینیم . سپس مقداری از برنج را روی ته دیگ ریخته و روی آن سس قارچ را به همراه چند عدد کوفته ریزه می ریزیم و دوباره برنج و سس قارچ و کوفته ریزه . این کار را ادامه می دهیم تا برنج آبکش شده ، سس قارچ و کوفته ها تمام شود .
سپس در قابلمه دمی گذاشته و روی حرارت قرار می دهیم تا کمی داغ شده و بخار کند و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا پلو قارچ ما با حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه دم بکشد .
پلو قارچ را در ظرف مورد نظر کشیده و با سالاد یا بورانی سرو کنید .

  1. پلو قارچ را می توان با گوشت مرغ نیز درست کرد و یا اینکه گوشت چرخ کرده را سس قارچ مخلوط کرده و در آن تفت داد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*