شیرینی پفکی مرنگ

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 عدد
سفیده تخم مرغ
80 گرم
پودر شکر
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
شیرینی پفکی مرنگ

مرنگ یکی از شیرینی های بسیار ساده است که برای تهیه آن از سفیده تخم مرغ استفاده می شود و می توان آن را به تنهایی سرو و یا برای تزئین انواع دسر و کیک استفاده کرد .
شیرینی پفکی مرنگ طرز تهیه بسیار آسانی دارد و می توان آن را برای عید نوروز تهیه کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی پفکی مرنگ ، ابتدا تخم مرغ ها را از یک ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا همدمای محیط شود .
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده ها را کنار می گذاریم . ( می توانید با زرده تخم مرغ شیرینی گردویی تهیه کنید )
سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا پف کرده و سفید شود . به طوری که وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده ها از کاسه بیرون نریزد . سپس وانیل و پودر شکر را کم کم اضافه کرده و دوباره آنقدر هم می زنیم تا سفیده ها غلیظ شده و مانند خامه فرم بگیرد .
کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی مرنگ پفکی را داخل قیف با ماسوره دلخواه ریخته و روی کاغذ روغنی شکل دلخواه را می زنیم .
سپس سینی را داخل فر قرا می دهیم تا شیرینی پفکی مرنگ در دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بماند و آماده شود . ( مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است ، بعد از نیم ساعت شیرینی ها را چک کنید ، اگر نرم بودند به مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز است )
بعد از پخت شیرینی ها را از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شوند . سپس شیرینی پفکی مرنگ را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر چیده و سرو می کنیم .

  1. می توانید به مایع شیرینی پفکی مرنگ اسانس و رنگ دلخواه را اضافه کرده و شیرینی هایی با رنگ ها و طعم های مختلف تهیه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*