استیک ، یکی از غذاهای پر طرفدار است که معمولا برای تهیه آن از گوشت گوساله استفاده می شود . البته استیک های مختلفی مانند استیک مرغ و ماهی نیز وجود دارد . برای تهیه استیک گوشت ، معمولا از فیله و یا راسته گوساله استفاده می شود که برش نازک داده می شود . میزان نازکی استیک ها نیز بستگی به خودتان دارد . اگر استیک کاملا مغز پخت دوست داشته باشید ، تکه های استیک را برش های نازک بزنید و اگر دوست دارید استیک شما کمی آبدار باشد بهتر است از تکه های ضخیم تری استفاده کنید . البته زمان پخت نیز در مغز پخت شدن و یا آبدار بودن استیک تاثیر دارد .
استیک را معمولا با سیب زمینی ، بعضی سبزیجات دیگر و انواع سس های مخصوص سرو می کنند .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه استیک گوشت با فیله گوساله را آموزش می دهد .
برای تهیه استیک گوشت ، ابتدا برش های نازک فیله گوساله را انتخاب کرده و با استیک کوب ، فیله ها را می کوبیم . سپس فیله ها را در ترکیب پیاز خلال شده ، سیر ، روغن زیتون ، سرکه بالزامیک و مقداری نمک و فلفل می خوابانیم تا به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال بماند و طعم بگیرد .
تابه چدنی مورد نظر را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم تا داغ شود . کف تابه را چرب کرده و تکه های استیک را داخل تابه قرار می دهیم .
استیک ها را باتوجه به ضخامت و یا نازکی گوشت ، به مدت ۳ تا ۱۰ دقیقه در ماهی تابه سرخ می کنیم ..
۲ یا ۳ دقیقه قبل از پخت کامل استیک ، دو طرف آن را با کره آب شده کمی چرب کرده و مقداری نمک می زنیم تا استیک خوش طعم تری داشته باشیم .
استیک گوشت را در ظرف مورد نظر قرار داده و با دورچین گوجه و سیب زمینی سرخ شده تزئین و سرو می کنیم .
بهتر است برای تهیه استیک گوشت ، از فیله استفاده کنید چون بافت نرم تری نسبت به راسته دارد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !