رولت گوشت

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
8 عدد
خمیر یوفکا
100 گرم
گوشت چرخ کرده
8 عدد
قارچ
1 عدد
فلفل دلمه ای سبز
1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز
1 عدد
پیاز
2 حبه
سیر
1 قاشق چای خوری
پودر آویشن
1/2 قاشق چای خوری
پودر سیر
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
15 گرم
کره
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
1 قاشق غذا خوری
روغن
رولت گوشت

خمیر یوفکا یکی از انواع خمیرهایی است که در شیرینی پزی و آشپزی کاربرد زیادی دارد و از آن در تهیه باقلوا ، انواع بورک ، سنبوسه و … استفاده می شود .
یکی دیگر از غذاهایی که می توان با خمیر یوفکا تهیه کرد ، رولت گوشت است که علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد بسیار شیک و مجلسی می باشد و یک گزینه مناسب برای میهمانی ها محسوب می شود .
رولت گوشت را می توان به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی سرو کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا را آموزش می دهد .
برای تهیه رولت گوشت ، ابتدا خمیر یوفکا را از فریزر خارج می کنیم تا به مدت 3 تا 4 ساعت در دمای بیرون باز شود و ورقه های آن به راحتی از هم جدا شوند .
پیاز و سیر را پوست گرفته و نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و طلایی رنگ شوند . سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و بپزد .
فلفل دلمه ای و قارچ ها را هم نگینی کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بپزند و آب قارچ ها تبخیر شود . نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سیر، پودر آویشن و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب هم گرفته شود و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم .
فرا روشن می کنیم تا گرم شود و کف سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم .
یک ورقه خمیر یوفکا را روی سطح کار قرار داده و با کره آب شده و یا آب سطح خمیر را مرطوب می کنیم و یک ورقه خمیر دیگر روی سطح آن قرار داده و دوباره مرطوب می کنیم . از سس گوشتی روی ورقه های خمیر فیلو ریخته به طوری که نصف خمیر را بپوشاند و بعد روی آن پنیر پیتزا می ریزیم . خمیر را از یک سمت رول کرده و در سینی فر قرار می دهیم .
تمامی رولت ها را به همین روش آماده کرده و در سینی قرار می دهیم . یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری زعفران را باهم ترکیب نموده و با قلمو روی رولت ها می زنیم . در صورت تمایل روی رولت گوشت کمی خرفه و یا سیاه دانه ریخته و بعد با یک چاقوی تیز رولت ها را برش های دو تا سه سانتی داده و سینی را در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب و رولت ها طلایی رنگ شده و بپزند .
رولت گوشت را بعد از پخت از فر خارج و تزئین می کنیم و در ظرف مورد نظر می چینیم .
رولت گوشت را با سس کچاپ تند سرو کنید .

  1. برای تهیه رولت گوشت می توان به جای گوشت چرخ کرده از گوشت مرغ ریش ریش شده نیز استفاده کرد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*