پیتزا یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین غذاهای فست فودی است که انواع مختلفی دارد و در تهیه آن از مواد مختلفی نیز استفاده می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه پیتزا گوشت را آموزش می دهد .
برای تهیه پیتزا گوشت ، ابتدا در تابه ای کمی روغن ریخته و پیازی را که نگینی خرد کرده ایم را در آن تفت می دهیم تا نرم و طلایی رنگ شود . سپس گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا با پیاز مخلوط و رنگ گوشت تغییر کند و بپزد . کمی فلفل ، نمک و زردچوبه به گوشت چرخکرده اضافه می کنیم .
قارچ ها را شسته و خرد می کنیم سپس با کمی روغن یا کره تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند .
فلفل دلمه ای را نیز شسته و دانه های آن را خارج کرده و نگینی ریز می کنیم .
گوجه فرنگی را نیز نگینی می کنیم .
قالب مورد نظر برای پیتزا را چرب کرده و کمی آرد روی آن می پاشیم .
خمیر پیتزا که طرز تهیه آن قبلا آموزش داده شده است را به شکل ظرف مورد نظر به قطر نیم سانت باز می کنیم به طوری که ته ظرف و دیواره های آن را بپوشاند .
بعد از اینکه خمیر را در قالب مورد نظر باز کردیم روی آن کمی سس گوجه فرنگی زده و سپس به ترتیب روی آن گوشت چرخکرده و بعد گوجه فرنگی نگینی شده ، قارچ و فلفل دلمه ای اضافه می کنیم .
سپس روی آن پنیر پیتزا میریزیم به طوری که سطح خمیر را بپوشاند .
در پایان در صورت تمایل روی آن کمی پودر آویشن بپاشید .
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و بعد پیتزا گوشت را به مدت 20 دقیقه در فر قرار می دهیم تا پنیر آن باز شده و خمیر پیتزا نیز بپزد .
پیتزا گوشت را برش زده و با سس گوجه فرنگی نوش جان کنید .
از خمیر این پیتزا می توانید در تهیه انواع پیراشکی نیز استفاده کنید .
در صورت تمایل می توانید به گوشت چرخکرده کمی رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !