- زمان آماده سازی
- 60 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 50 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 5 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- می 13, 2016
- 250 گرم
- گوشت چرخ کرده
- 1 1/2 پیمانه
- قارچ خرد شده
- 1 عدد
- فلفل دلمه ای
- 1 عدد
- پیاز
- 1 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی
- به مقدار لازم
- پنیر پیتزای رنده شده
- 1/2 قاشق چای خوری
- پودر آویشن
- 1/2 قاشق چای خوری
- زردچوبه
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
- 2 پیمانه
- آرد
- 1 پیمانه
- ماست
- 1/2 پیمانه
- روغن
- 4 عدد
- تخم مرغ
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
کیک گوشت یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد و می توان آن را به عنوان یک غذای ویژه برای میهمانی ها سرو کرد .
مواد میانی کیک گوشت مانند مایه ماکارونی است و می توانید به دلخواه مقدار آن را کم یا زیاد کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کیک گوشت را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک گوشت ، ابتدا مواد میانی آن را آماده می کنیم .
یک عدد پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم . در یک تابه کمی روغن ریخته و پیازها را در آن سرخ می کنیم . سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و آب آن گرفته شود . زردچوبه ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود .
قارچ ها را نیز شسته و خرد می کنیم و به همراه فلفل دلمه ای نگینی شده به مایه کیک گوشت اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم . اجازه می دهیم مایه گوشتی ما خوب بپزد .
حالا خمیر کیک گوشت را آماده می کنیم .
تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و خوب هم می زنیم . سپس روغن ، نمک ، فلفل و پودر آویشن را نیز اضافه کرده و دوباره هم می زنیم .
ماست و بکینگ پودر را نیز باهم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم . در پایان آردی را که از قبل الک کرده ایم را کم کم به خمیر اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم مخلوط شوند .
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی می گذاریم . 1/2 خمیر را کف قالب ریخته و روی آن را با قاشق صاف می کنیم . سپس از مایع گوشتی روی خمیر می ریزیم به طوری که تمام سطح خمیر را بپوشاند . نصف پنیر پیتزا را روی مایه گوشتی ریخته و بقیه خمیر را روی پنیر می ریزیم و با قاشق سطح آن را صاف می کنیم . در پایان باقی مانده پنیر پیتزا را روی خمیر می ریزیم .
کیک گوشت را در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد . بعد از پخت گریل را روشن می کنیم تا روی کیک گوشت نیز طلایی رنگ و پنیر آن کمی برشته شود .
- برای تهیه مایه گوشتی از مقدار خیلی کمی روغن استفاده کنید .
- می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت مرغ نیز استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !