- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 30 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 2 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- سپتامبر 19, 2016
- 150 گرم
- گوشت چرخ کرده
- 1/2 پیمانه
- برنج
- 1 عدد
- پیاز
- 2 حبه
- سیر
- 2 قاشق غذا خوری
- سس مایونز
- 2 عدد
- تخم مرغ
- 1 لیوان
- آرد سوخاری
- 1 لیوان
- آرد سفید
- به مقدار لازم
- روغن سرخ کردنی
کروکت گوشت یک غذای بسیار خوشمزه و خوش طعم است که می توان آن را در کوتاه ترین زمان تهیه و سرو کرد . کروکت گوشت را هم می توان به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی در نظر گرفت .
برای تهیه کروکت گوشت به برنج پخته نیاز است که می توان آن را به صورت آبکش و یا کته تهیه کرد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کروکت گوشت را آموزش می دهد .
برای تهیه کروکت گوشت ، ابتدا یک عدد پیاز را پوست گرفته ، رنده کرده و آب اضافی آن را می گیریم . سپس به آن گوشت چرخ کرده ، برنج پخته ، سیر رنده شده ، یک عدد تخم مرغ و سس مایونز را نیز اضافه کرده و کاملا مخلوط کرده و ورز می دهیم تا به صورت خمیر یک دستی در آید . ( می توانید از دستگاه غذا ساز نیز استفاده کنید )
روی مایع گوشتی را پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کمی خودش را بگیرد .
سپس از مایع گوشتی به اندازه یک نارنگی برداشته و کف دست شکل داده و لوله می کنیم و به ترتیب در آرد سفید و بعد تخم مرغ زده شده و در مرحله آخر در آرد سوخاری می غلتانیم .
تمامی مواد را به همین ترتیب آماده کرده و در ظرفی می چینیم .
در یک قابلمه کوچک روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا داغ شود و بعد کروکت ها را در روغن داغ سرخ می کنیم . وقتی یک طرف کروکت ها سرخ شد ، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ و ترد شود .
بعد از اینکه کروکت گوشت آماده شد ، آن را در ظرف مورد نظر چیده و بعد از تزئین سرو می کنیم .
به مایع گوشتی می توانید ادویه دلخواه و نمک را اضافه کنید ، اما اگر آردسوخاری شما ادویه دار است نیازی به آن نیست . من در تهیه کروکت از نمک و ادویه استفاده نمی کنم چون خود آرد سوخای به اندازه کافی تند و ادویه دار است .
- در صورت تمایل می توانید به مواد کروکت گوشت کمی جعفری خرد شده نیز اضافه کنید تا کروکت های خوش طعم تری داشته باشید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !