سوفله گوشت و بادمجان یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که بسیار پر طرفدار نیز می باشد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سوفله گوشت و بادمجان را آموزش می دهد .
برای تهیه سوفله گوشت و بادمجان ، ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست می گیرم و بعد آنها را حلقه حلقه کرده و ، نمک می زنیم و می گذاریم یک ساعت بماند تا نمکها جذب بادمجان شوند و آب بیندازند . در این صورت هم تلخی بادمجان گرفته می شود و هم به هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف می شود .
بادمجان های حلقه شده را با یک دستمال تمیز خوب خشک کرده و سرخ می کنیم .
یک عدد پیاز را پوست گرفته و بعد از شستن آن را رنده می کنیم . گوشت چرخ کرده را هم به آن اضافه می کنیم . نمک و فلفل را زده و کمی ورز می دهیم تا خوب مخلوط شوند . در تابه ای مقدار خیلی کمی روغن ریخته و بعد مخلوط پیاز و گوشت چرخ کرده را در آن می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کاملا بپزد .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
بادمجان های حلقه شده را کف یک ظرف پیرکس می چینیم و روی آن را با مخلوط پیاز و گوشت چرخ کرده پر می کنیم . حالا روی سطح گوشت چرخ کرده سس بشامل ( سس سفید ) را که طرز تهیه آن در همین سایت ذکر شده است را می ریزیم و در مرحله بعد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم . همین طور ادامه می دهیم تا مواد سوفله و سس بشامل تمام شود و در پایان روی سطح ظرف را با پنیر پیتزا می پوشانیم .
سوفله گوشت و بادمجان را در فری که از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کاملا بپزد و پنیر پیتزا آب شود . بعد از پخت سوفله گریل را روشن می کنیم تا سطح آن هم طلایی رنگ شود .
سوفله گوشت و بادمجان را با سس تزئین و سرو کنید .
به مواد سوفله گوشت و بادمجان فلفل دلمه ای نیز می توانید اضافه کنید .
به جای مخلوط کردن گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده ، می توانید در یک تابه پیاز را نگینی خرد کنید و بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !