سوفله گوشت و بادمجان

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
پیش غذا
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 کیلو گرم
بادمجان
250 گرم
گوشت چرخ کرده
1 عدد بزرگ
پیاز
100 گرم
پنیر پیتزای رنده شده
به مقدار لازم
سس بشامل
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
سوفله گوشت و بادمجان

سوفله گوشت و بادمجان یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که بسیار پر طرفدار نیز می باشد .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سوفله گوشت و بادمجان را آموزش می دهد .

برای تهیه سوفله گوشت و بادمجان ، ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست می گیرم و بعد آنها را حلقه حلقه کرده و ، نمک می زنیم و می گذاریم یک ساعت بماند تا نمکها جذب بادمجان شوند و آب بیندازند . در این صورت هم تلخی بادمجان گرفته می شود و هم به هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف می شود .

بادمجان های حلقه شده  را با یک دستمال تمیز خوب خشک کرده و سرخ می کنیم .

یک عدد پیاز را پوست گرفته و بعد از شستن آن را رنده می کنیم . گوشت چرخ کرده را هم به آن اضافه می کنیم . نمک و فلفل را زده و کمی ورز می دهیم تا خوب مخلوط شوند .  در تابه ای مقدار خیلی کمی روغن ریخته و بعد مخلوط پیاز و گوشت چرخ کرده را در آن می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کاملا بپزد .

فر را روشن می کنیم تا گرم شود .

بادمجان های حلقه شده را کف یک ظرف پیرکس می چینیم و روی آن را با مخلوط  پیاز و گوشت چرخ کرده پر می کنیم   . حالا روی سطح گوشت چرخ کرده سس بشامل ( سس سفید ) را که طرز تهیه آن در همین سایت ذکر شده است  را می ریزیم و در مرحله بعد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم . همین طور ادامه می دهیم تا مواد سوفله و سس بشامل تمام شود و در پایان روی سطح ظرف را با پنیر پیتزا می پوشانیم .

سوفله گوشت و بادمجان را در فری که از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کاملا بپزد و پنیر پیتزا آب شود . بعد از پخت سوفله گریل را روشن می کنیم تا سطح آن هم طلایی رنگ شود .

سوفله گوشت و بادمجان را با سس تزئین و سرو کنید .

  1. به مواد سوفله گوشت و بادمجان فلفل دلمه ای نیز می توانید اضافه کنید .
  2. به جای مخلوط کردن گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده ، می توانید در یک تابه پیاز را نگینی خرد کنید و بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*