انواع سس ها از چاشنی هایی هستند که در کنار غذا استفاده می شوند و در سراسر دنیا طرفداران بسیار زیادی دارند . البته سس ها به تنهایی خورده نمی شوند و از آنها به عنوان طعم دهنده به غذاها و سالاد ها استفاده می شود .
سس ها انواع مختلفی دارند که یکی از معروف ترین و پر طرفدارترین آنها سس مایونز است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سس مایونز خانگی را آموزش می دهد :
برای تهیه سس مایونز ابتدا تخم مرغ را در مخلوط کن ریخته و حسابی هم می زنیم تا زرده و سفیده مخلوط شوند .
سپس در حالیکه مخلوط کن روشن است روغن را کم کم به تخم مرغ اضافه می کنیم تا به خوبی باهم مخلوط شده و مانند ماست چکیده ترکیب سفتی به دست آید . ( اگر روغن سریع به تخم مرغ اضافه شود به خوبی در آن حل نمی شود )
سپس سرکه را نیز کم کم ( هر بار چند قطره ) به سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند و سس مایونز به غلظت کافی برسد .
مقدار سرکه ای که در سس استفاده می کنید بستگی به سلیقه شما دارد ، فقط نکته مهم کم کم اضافه کردن آن است .
در مرحله پایانی شکر ، نمک ، فلفل و در صورت تمایل پودر خردل را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا سس مایونز ما آماده شود .
سس مایونز خانگی به دلیل عدم استفاده از مواد نگهدارنده نسبت به سس مایونز بازاری مزیت دارد و خوبی آن این است که در کوتاه ترین زمان می توانید سس بسیار خوشمزه ای را آماده و با انواع غذا و سالاد نوش جان کنید .
تاریخچه سس مایونز :
سس مایونز را اولین بار یک آشپز فرانسوی ابداع کرد . این فرد سرآشپز دوک دی ریچلیو بود . و بعد از پیروزی دوک دی ریچلیو در جنگ با بریتانیایی ها در بندر ماهون ، سر آشپز دوک به خاطر این پیروزی مهمانی ترتیب داد و از نوعی سس برای تزئین غذاهای خود استفاده کرد و نام آن را به یمن پیروزی در بندر ماهون ، ماهونز گذاشت که امروزه به آن مایونز گفته می شود .
در صورت تمایل می توانید به سس مایونز ، سبزی هایی مانند جعفری و ریحان را نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !