برای تهیه پوره سیب زمینی ابتدا دو عدد سیب زمینی را شسته و پوست می گیریم و چند تکه می کنیم .
ته قابلمه مقدار خیلی کمی روغن و یا کره آب شده ( یک قاشق چای خوری کافی است ) ریخته و به سیب زمینی ها کمی نمک و فلفل زده و در قابلمه می ریزیم و با 1/4 لیوان آب اجازه می دهیم تا سیب زمینی ها با حرارت ملایم بپزند .
یک پیاز کوچک رانگینی ریز کرده و در روغن یا کره تفت می دهیم و بعد از اینکه پیازها نرم و طلایی رنگ شدند قارچ ها را اضافه می کنیم و 5 دقیقه تفت می دهیم تا قارچ ها سبک شوند .
سیب زمینی ها را با گوشت کوب له کرده و به صورت پوره در می آوریم و به قارچ ها اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا پوره یک دستی به دست آید . در پایان در صورت تمایل جعفری خرد شده و یا نعنا خشک را به آن اضافه می کنیم .
پوره سیب زمینی را در ظرف مورد نظر کشیده و همراه با نان و یا در کنار غذا سرو کنید .
خواص سیب زمینی :
سیب زمینی سرشار از نشاسته است و بنابراین گزینه ای مناسب برای تامین انرژی است .
سیب زمینی دارای ویتامین C زیادی است ، بنابراین مصرف آن برای جلوگیری از خونریزی لثه بسیار مفید است .
سیب زمینی ضد سرطان و ضد ویروس است چرا که حاوی آنزیم مهار کننده می باشد .
سیب زمینی پاک کننده کبد نیز محسوب می شود چرا که دارای پتاسیم نیز می باشد .
سیب زمینی سرشار از ویتامین B6 می باشد که باعث ازدیاد شیر مادر می شود .
سیب زمینی ادرار آور است بنابراین مصرف آن برای سلامت کلیه و مثانه مفید است .
مصرف سیب زمینی برای درمان کم خونی نیز مفید است و داروی موثری برای بیماریهای قلبی نیز به حساب می آید .
برای تهیه پوره سیب زمینی می توانید سیب زمینی ها را با پوست و با کمی آب نیز آبپز کنید .
علاوه بر نعنا و جعفری از سبزیهای معطر دیگری مانند ریحان یا شوید نیز می توانید استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !