- زمان آماده سازی
- 120 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 20 دقیقه
- میزان دشواری
- سخت
- وعده غذایی
- دسر
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- آگوست 4, 2016
- 1 بسته
- پودر ژله
- 4 قاشق غذا خوری
- پودر ژلاتین
- 2 1/2 لیوان
- آبجوش
- 1/2 لیوان
- آب
- 2 لیوان
- شکر
- 4 قاشق غذا خوری
- آبلیمو
- 3 قطره
- اسانس وانیل
مارشمالو یکی از خوراکی های معروف فرانسوی است که محبوب بسیاری از کودکان و بزرگسالان است . مارشمالو بافت اسفنجی دارد و بسیار نرم بوده و به راحتی در دهان آب می شود . این خوراکی خوشمزه را می توان با اسانس های مختلفی تهیه کرد . از مارشمالو برای تهیه خمیر فوندانت نیز استفاده می شود که در قنادی کاربرد زیادی دارد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه مارشمالو خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه مارشمالو خانگی ، ابتدا یک بسته پودر ژله ( با طعم و رنگ دلخواه ) را در کاسه ای ریخته و یک لیوان آب جوش را به آن اضافه می کنیم . سپس آن را هم زده تا ژله در آب کاملا حل شود .
حالا کاسه را روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا سماور ) قرار داده و پودر ژلاتین را نیز با نصف لیوان آب سرد ترکیب کرده و به کاسه روی کتری اضافه و هم می زنیم تا ژلاتین حل و مایع شفافی حاصل شود .
در یک قابلمه یک لیوان و نیم آبجوش و شکر را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا شکر در آب حل شود و بعد پودر ژلاتین و پودر ژله حل شده در آب را نیز اضافه کرده و اجازه می دهیم تا مایع ما با حرارت ملایم و در مدت 20 دقیقه به جوش آید . سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا از حرارت افتاده و کمی خنک شود .
بعد از آنکه مایع ما خنک شد ، آن را داخل کاسه بزرگی ریخته و با دور تند همزن آنقدر هم می زنیم تا حجم آن حدودا 4 برابر شود . ( برای اینکار حداقل به 20 تا 30 دقیقه زمان برای هم زدن نیاز است )
بعد از آماده شدن مارشمالو به آن وانیل و آبلیمو را اضافه می کنیم .
حالا قالب مورد نظر را چرب کرده و مارشمالو را به ضخامت 1 تا 2 سانتی متر داخل قالب ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا به مدت 2 ساعت خودش را بگیرد و آماده شود و بعد آن را برش زده و یا قالب می زنیم و در پایان مارشمالوها را در پودر قند می غلتانیم .
- مارشمالو را می توان به مدت 1 ماه در یخچال نگهداری کرد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !