ترشی شامی با لپه یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ شمالی است که بسیار پر طرفدار است .
سایت آشپزی آیکابان ، طرز تهیه ترشی شامی با لپه را آموزش می دهد .
برای تهیه ترشی شامی با لپه ، ابتدا لپه هایی که از شب قبل خیس و آب آن چندین بار عوض شده را با کمی نمک و روغن می گذاریم تا کاملا بپزند . بعد از پخت لپه ها ، آن را آبکش کرده و آب لپه را نیز کنار می گذاریم .
لپه را با گوشت کوب کوبیده و یا در غذاساز می ریزیم تا حسابی له شوند . پیازها را رنده کرده و آب پیاز را می گیریم و پیازها را به لپه اضافه می کنیم .
گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و مواد را کاملا باهم مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا مایع یکدستی بدست آید .
در یک تابه روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود . از مواد شامی به اندازه یک گردو بر می داریم و به صورت دایره های کوچک در آورده و سرخ می کنیم .
2 قاشق غذاخوری رب را در قابلمه کوچکی با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود . سپس آب لپه ، آبغوره ، نمک ، فلفل ، دارچین و زردچوبه را اضافه می کنیم .
بعد از اینکه سس خوب جوشید و جا افتاد ، شامی ها را به قابلمه اضافه کرده و در آن می چینیم و اجازه می دهیم تا گوشت شامی در سس بپزد .
برای پخت ترشی شامی با لپه نیم ساعت کافی است .
تا ترشی شامی با لپه آماده شود ، یک عدد سیب زمینی را نیز پوست گرفته و ریز می کنیم و در کمی روغن سرخ می کنیم .
ترشی شامی با لپه را در ظرف مورد نظر کشیده و آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزی تزئین و سرو کنید .
در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره از آبلیمو و یا آب نارنج نیز استفاده کنید .
در صورتی که مایع ترشی شامی با لپه شما شل بود می توانید به آن یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !