لازانیا رولی

زمان آماده سازی
120 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
250 گرم
گوشت چرخ کرده
200 گرم
قارچ
2 عدد
فلفل دلمه ای
1 عدد
پیاز
3 حبه
سیر
2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
1 قاشق غذا خوری
پودر آویشن
12 عدد
لازانیا
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
به مقدار لازم
سس بشامل
لازانیا رولی

لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد و به روش ها و با مواد مختلفی تهیه می شود . یکی از انواع لازانیا ، لازانیا رولی است که به صورت تک نفره سرو می شود و بسیار شیک و زیبا بوده و یک گزینه مناسب برای میهمانی هاست .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه لازانیا رولی را آموزش می دهد .
برای تهیه لازانیا رولی ، ابتدا سس گوشتی آن را آماده می کنیم . پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا نرم و سبک شود . سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و بپزد . فلفل دلمه ای نگینی شده و قارچ ورقه شده را نیز اضافه کرده و زیر حرارت را کمی بیشتر می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ ها آب نیندازند . نمک ، فلفل ، زردچوبه و پودر آویشن را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم . در پایان رب گوجه فرنگی را نیز زده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب نیز گرفته شود .
در یک قابلمه آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . تا به جوش آمدن آب سس بشامل که دستور آن در اینجا آمده است را تهیه می کنیم .
به آب در حال جوش کمی نمک ، روغن و زردچوبه اضافه کرده و ورقه های لازانیا را تک به تک داخل آبجوش ریخته و اجازه می دهیم تا به مدت 10 دقیقه در آب جوش بمانند تا نرم شوند . (مواظب باشید تا ورقه های لازانیا روی هم قرار نگیرند و له نشوند ) سپس آنها را با آب سرد آبکش کرده و دانه دانه روی یک پارچه تمیز می چینیم تا راحت تر استفاده کنیم .
حالا ورقه های لازانیا را یکی یکی می چینیم . روی هر ورقه را با سس بشامل می پوشانیم و بعد مقداری از مایع گوشتی را روی ورقه ها ریخته و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم . ورقه ها را به صورت لوله ای رول کرده و در ظرف پیرکسی که کف آن را چرب کرده ایم قرار می دهیم .
بعد از اینکه تمامی رول ها را آماده کردیم ، روی آن در صورت تمایل کمی سس بشامل ریخته و با پنیر پیتزا سطح رول ها را می پوشانیم . لازانیا رولی را به مدت 20 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
لازانیا رولی را بعد از پخت به ظرف مورد نظر انتقال داده و بعد از تزئین سرو می کنیم .

  1. در تهیه لازانیا رولی می توانید از مواد مختلفی استفاده کنید .
  2. می توانید سس بشامل را از دستور حذف کنید ولی سس بشامل طعم بی نظیری به لازانیا داده و باعث می شود لازانیا نرم تری داشته باشیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*