لیدی فینگر یا همان بیسکوئیت بند انگشتی در شیرینی پزی کاربرد زیادی دارد و در تهیه انواع دسر مانند تیرامیسو ، شارلوت و ترایفل به کار برده می شود .
لیدی فینگر طرز تهیه آسانی دارد و بسیار به صرفه بوده و طعم آن نسبت به لیدی فینگرهای آماده و بازاری بسیار بهتر است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه لیدی فینگر یا بیسکوئیت بند انگشتی را آموزش می دهد .
برای تهیه لیدی فینگر ، ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا با محیط هم دما شوند .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
روی کاغذ روغنی با خط کش خط های عمودی 8 سانتی با فاصله 5 سانت از هم رسم می کنیم . کف سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی را برعکس کف سینی می گذاریم .
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده ها را در یک کاسه تمیز با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا سفت شود به طوری که تکه های نوک تیز روی سطح سفیده ها دیده شود . سپس شکر را نیز اضافه کرده و با همزن آنقدر می زنیم تا دوباره تکه های نوک تیز دیده شده و وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده ها از داخل آن بیرون نریزند .
زرده و وانیل را باهم مخلوط کرده و به سفیده اضافه می کنیم . سپس آرام آرام و به صورت دورانی زرده و سفیده را باهم مخلوط می کنیم به طوری که در پایان بافت پفکی حاصل شود .
حالا آرد را هم کم کم و در چند مرحله به تخم مرغ ها اضافه کرده و باز هم به صورت دورانی هم می زنیم تا آرد نیز با تخم مرغ ها مخلوط شده و بافت پفکی خود را حفظ کند .
ماسوره 1 تا 1.5 سانتی ساده را داخل قیف گذاشته و مایه لیدی فینگر را داخل آن می ریزیم .
حالا با قیف لیدی فینگرهایی به طول 8 سانتی متر روی خطوطی که از قبل کشیده ایم می ریزیم .
روی لیدی فینگرها پودر قند پاشیده و بعد به مدت 10 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم . سپس سینی فر را می چرخانیم و 5 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا لیدی فینگر ها به صورت یکنواخت بپزند .
سینی فر را خارج کرده و با یک کاردک و یا کفگیر لیدی فینگرها را هنوز که داغ هستند از کاغذ روغنی جدا کرده و روی توری قرار می دهیم تا خنک شوند .
لیدی فینگر را می توان به مدت 2 هفته در فریزر نگهداری کرد . برای اینکار در ظرف در بسته یک ردیف لیدی فینگر چیده و بعد روی آن کاغذ روغنی قرار داده و ادامه دهید تا لیدی فینگرها تمام شوند .
با این مقدار مواد حدودا 40 تا 45 عدد لیدی فینگر خواهید داشت .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !