کباب کوبیده

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
سخت
مناسب برای
5 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 کیلو گرم
گوشت چرخ کرده
2 عدد
پیاز
به مقدار لازم
نمک و فلفل
کباب کوبیده

کباب کوبیده یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که بسیار معروف است و طرفداران بسیار زیادی هم دارد .
برای تهیه کباب کوبیده هم می توانید از گوشت گوسفندی استفاده کنید و یا اینکه گوشت گوسفند و گوساله را ترکیب کنید .
کباب کوبیده انواع مختلفی دارد که عبارتند از : کباب کوبیده ساده ، کباب کوبیده زعفرانی ، کباب کوبیده نگینی و کباب کوبیده لقمه ای
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کباب کوبیده ساده را آموزش می دهد .
برای تهیه کباب کوبیده ، ابتدا گوشت را دو تا سه بار چرخ می کنیم .
پیاز ها را پوست گرفته و رنده می کنیم و آب آنها را می گیریم .
پیازها را به همراه نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و آنقدر ورز می دهیم تا گوشت کباب کوبیده حالت چسبندگی پیدا کند .
مواد آماده شده را چند ساعت ( 4 تا 5 ساعت کافی است ) در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سرد شود ( اگر گوشت به اندازه کافی سرد باشد به سیخ چسبیده و از آن نمی ریزد ) .
برای به سیخ کشیدن کباب ها ، بهتر است همیشه یک کاسه آب در کنارتان باشد تا قبل از برداشتن مایع گوشتی ابتدا دستهایتان را کمی خیس کنید . سپس کمی از مایع گوشتی به اندازه یک مشت برداشته و با دست به آن شکل می دهیم تا به صورت بیضی در آید . سپس از قسمت بالای سیخ شروع به سیخ گرفتن کباب ها می کنیم و آرام آرام گوشت را به سمت پایین سیخ هدایت می کنیم و بعد دوباره دستها را کمی خیس کرده و با فاصله روی بعضی قسمت های گوشت فشار می آرویم تا جای انگشتانمان روی کباب بماند و در پایان ابتدا و انتهای گوشت را به سیخ ها می چسبانیم تا به هنگام کباب کردن نریزند .
کباب های به سیخ کشیده شده را روی زغال می گذاریم و مرتب باد می زنیم تا خودشان را بگیرند و نریزند . بعد از آن که کباب ها کمی برشته شدند بادزن را کنار گداشته و اجازه می دهیم تا  با حرارت ملایم بپزند و کاملا مغز پخت شوند . البته مواظب باشید تا کباب ها زیادی خشک نشوند .
کباب کوبیده را برنج زعفرانی و یا نان سنگک و ریحان سرو کنید .

  1. گوشت را هرچقدر بیشتر چرخ کنید چسبندگی و انسجام بیشتری پیدا می کند .
  2. به هیچ عنوان از زردچوبه در مواد کباب کوبیده استفاده نکنید . چرا که هم طعم آن تغییر می کند و هم کباب ها سفت می شوند .
  3. آب پیاز باید کاملاگرفته شود تا باعث شل شدن مواد نشود .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*