سس کچاپ

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
60 دقیقه
میزان دشواری
آسان
نوشته شده توسط
ارسال شده در
10 عدد
گوجه فرنگي
4 حبه
سیر
3 قاشق غذا خوری
روغن زیتون
3 قاشق غذا خوری
سرکه سفید
1 قاشق غذا خوری
شکر
به مقدار لازم
نمک و فلفل
سس کچاپ

سس کچاپ یکی از سس های پر طرفدار و بسیار خوشمزه است که چاشنی بسیاری از غذاها از جمله انواع پیتزا ، ساندویچ ، لازانیا و … محسوب می شود .
سس کچاپ طرز تهیه بسیار راحتی دارد و چون در تهیه آن از مواد نگهداره و رنگ خوراکی استفاده نمی شود سالم تر بوده و مصرف آن برای بدن ضرری ندارد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سس کچاپ خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه سس کچاپ ، ابتدا گوجه ها را شسته و روی آنها یک علامت بعلاوه زده و به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار می دهیم . بعد از ۵ دقیقه گوجه ها را از آب جوش خارج کرده و داخل آب سرد قرار می دهیم تا پوست آنها به راحتی جدا شود .
گوجه ها را پوست گرفته ، خرد می کنیم و سپس آنها را داخل میکسر می ریزیم تا به صورت پوره در آید و بعد آن را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه حرات ببیند . سپس گوجه ها را از صافی ریز رد می کنیم تا دانه های گوجه جدا شود .
پوره گوجه صاف شده را دوباره داخل قابلمه ای تمیز ریخته و به آن چهار حبه سیر پوست گرفته شده اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا با حرارت ملایم به جوش آید و آب اضافی آن تبخیر شود .
تا زمان تبخیر شدن و غلیظ شدن سس کچاپ ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون ، شکر و سرکه را اضافه کرده و به سس سر می زنیم تا ته نگیرد .
بعد از اینکه سس کچاپ به غلظت مناسب رسید ، حبه های سیر را از آن جدا کرده و زیر حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود .
بعد از خنک شدن سس کچاپ را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم .

  1. می توانید به سس کچاپ دیگر ادویه های دلخواه را اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*