شیرینی مارمالادی یا مربایی یکی از شیرینی های خوشمزه و بسیار پر طرفدار است که بافت نرمی دارد و چون در مدت زمان طولانی نیز تازه می ماند ، یکی از بهترین شیرینی ها برای پذیرایی از میهمانان عید نوروز است . در تهیه این شیرینی از هر نوع مربا یا مارمالدی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید .
طرز تهیه شیرینی مارمالادی در سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان :
برای تهیه شیرینی مارمالادی ابتدا کره ای را که خرد کرده ایم و پودر شکر را با همزن برقی می زنیم تا نرم و یکدست شود . سپس تخم مرغ را اضافه کرده و کمی هم می زنیم . آرد الک شده ، وانیل و نمک را هم اضافه کرده و حسابی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یک دست حاصل شود . ( اگر احساس کردید خمیر شل است می توانید کمی آرد به آن اضافه کنید . )
روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر شیرینی مارمالادی آماده شده را روی سطح کار به ضخامت نیم سانتی متر باز کرده و با قالب شکل دلخواه ، قالب می زنیم . شیرینی مارمالادی چون از چسبیدن دو بیسکوییت به هم درست می شود بنابراین باید تعداد آنها زوج باشد .
خمیرهای قالب زده را روی سینی فر می چینیم و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه ( بستگی به دمای فر دارد ) در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند .
بعد از اینکه شیرینی ها آماده شدند از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا کاملا خنک شوند .
روی سطح نصف شیرینی ها ، مارمالاد دلخواه را زده و بعد نصف دیگر را روی لایه مارمالادی بگذارید تا به هم بچسبند .
شیرینی مارمالادی آماده شده را با پودر پسته و یا شکلات آب شده تزیین کنید .
شیرینی مارمالادی را می توانید در ظرف در بسته به مدت 10 روز نگهداری و استفاده کنید .
خمیر شیرینی مارمالادی از ماندگاری بالایی برخوردار است و می توانید آن را از قبل تهیه کرده و داخل نایلون در یخچال نگهداری کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !