شیرینی مارمالادی

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
15 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1/2 پیمانه
کره خرد شده
115 گرم
پودر شکر
1 عدد بزرگ
تخم مرغ
300 گرم
آرد
به مقدار لازم
مارمالاد
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
سر انگشت
نمک
شیرینی مارمالادی

شیرینی مارمالادی یا مربایی یکی از شیرینی های خوشمزه و بسیار پر طرفدار است که بافت نرمی دارد و چون در مدت زمان طولانی نیز تازه می ماند ، یکی از بهترین شیرینی ها برای پذیرایی از میهمانان عید نوروز است . در تهیه این شیرینی از هر نوع مربا یا مارمالدی که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید .

طرز تهیه شیرینی مارمالادی در سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان :

برای تهیه شیرینی مارمالادی ابتدا کره ای را که خرد کرده ایم و پودر شکر  را با همزن برقی می زنیم تا نرم و یکدست شود . سپس تخم مرغ را اضافه کرده و کمی هم می زنیم . آرد الک شده ، وانیل و نمک را هم اضافه کرده و حسابی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یک دست حاصل شود . ( اگر احساس کردید خمیر شل است می توانید کمی آرد به آن اضافه کنید . )

روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر شیرینی مارمالادی آماده شده را روی سطح کار به ضخامت نیم سانتی متر باز کرده و با قالب شکل دلخواه ، قالب می زنیم . شیرینی مارمالادی چون از چسبیدن دو بیسکوییت به هم درست می شود بنابراین باید تعداد آنها زوج باشد .

خمیرهای قالب زده را روی سینی فر می چینیم و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه ( بستگی به دمای فر دارد ) در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند .

بعد از اینکه شیرینی ها آماده شدند از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا کاملا خنک شوند .

روی سطح نصف شیرینی ها ، مارمالاد دلخواه را زده و بعد نصف دیگر را روی لایه مارمالادی بگذارید تا به هم بچسبند .

شیرینی مارمالادی آماده شده را با پودر پسته و یا شکلات آب شده تزیین کنید .

شیرینی مارمالادی را می توانید در ظرف در بسته به مدت 10 روز نگهداری و استفاده کنید .

  1. خمیر شیرینی مارمالادی از ماندگاری بالایی برخوردار است و می توانید آن را از قبل تهیه کرده و داخل نایلون در یخچال نگهداری کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*