امروز می خواهیم طرز تهیه یک ژله خوشمزه و زیبا را به شما آموزش دهیم که می توانید با تهیه آن کودکان خود را شگفت زده کنید . این ژله خوشمزه ، ژله نیمرو است که عکس و دستور آن را دوست عزیز زکیه محمد زاده ارسال کرده اند و طرز تهیه آن نیز راحت بوده و می توانید در زمان کوتاهی آن را تهیه کنید .
برای تهیه ژله نیمرو به ژله آلوئه ورا برای سفیده و ژله پرتقالی یا هلو هم برای زرده آن نیاز داریم .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه ژله نیمرو را آموزش می دهد .
برای تهیه ژله نیمرو ، ابتدا پودر ژله پرتقالی و یا هلو را با نصف پیمانه آبجوش ترکیب کرده و بعد از اینکه مایع کاملا شفافی به دست آمد ، به آن مقدار کمی بستنی و یا شیر اضافه می کنیم تا به رنگ دلخواه دست پیدا کنیم و رنگ آن به حالت زرده تخم مرغ در آید . سپس آن را داخل جا تخم مرغی که چرب کرده ایم می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد .
ژله آلوئه ورا را هم با ۳/۴ لیوان آبجوش ترکیب کرده و هم می زنیم تا پودر ژله کاملا در آبجوش حل شده و مایع شفافی به دست آید . سپس یک عدد بستنی لیوانی وانیلی را که تقریبا همدمای محیط شده را هم به آن اضافه کرده و بعد نصف ژله آلوئه ورا را کف سینی و یا دیسی که چرب کرده ایم ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا نیم بند شود . دقت کنید که ضخامت ژله نه آنقدر نازک باشد که به هنگام برش زدن تکه تکه شود و نه خیلی کلفت که از حالت طبیعی خارج شود .
بعد از اینکه ژله آلوئه ورا خودش را گرفت و نیم بند شد ، ژله پرتقالی را به آرامی از لبه های جا تخم مرغی جدا کرده و به صورت نامرتب روی ژله آلوئه ورا می چینیم . حالا باقی مانده ژله آلوئه ورا را هم دورتا دور زرده های تخم مرغ ریخته و دوباره داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد .
ژله نیمرو را بعد از آماده شدن به صورت نامرتب برش زده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
می توانید به جای بستنی در ژله آلوئه ورا از یک لیوان شیر هم استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !