ژله پیتزایی

زمان آماده سازی
120 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 بسته
ژله آلوئه ورا
1 بسته
ژله موز
1 1/2 پیمانه
بستنی وانیلی
1 عدد
موز
ژله پیتزایی

ژله یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفدار برای میهمانی هاست که طعم های مختلفی دارد و به روش ها و شکل های مختلفی تهیه می شود . یکی از انواع ژله ، ژله پیتزایی است که یک گزینه مناسب برای میهمانی های کودکان است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه ژله پیتزایی که دستور و عکس آن را دوست عزیز سرکار خانم زکیه محمد زاده ارسال کرده اند ، آموزش می دهد .
برای تهیه ژله پیتزایی ، ابتدا یک و نیم بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آبجوش مخلوط کرده و روی بخار کتری می گذاریم و هم می زنیم تا کاملا شفاف شده و دانه های ژله در آبجوش حل شود و بعد کنار می گذاریم تا هم دمای محیط شود . سپس یک پیمانه بستی وانیلی که به دمای محیط رسیده را به ژله آلوئه ورا اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مایع یک دستی به دست آید .
حالا ژله را داخل قالب پیتزا و یا تارت بزرگ که از قبل چرب کرده ایم ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد . تا آن زمان باقی مانده ژله آلوئه ورا را در نصف پیمانه آبجوش حل کرده و نصف پیمانه بستنی هم به آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم . حالا قالب را از یخچال بیرون آورده و یک ظرف یا قالب کوچک تر وسط ژله قرار داده و بقیه ژله را اطراف قالب کوچک روی ژله قبلی می ریزیم و دوباره داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد .
حالا داخل قالب کوچک تر کمی آب گرم ریخته و به آرامی تکان می دهیم تا قالب از ژله جدا شود به طوری که وسط ژله گود باشد .
سپس وسط ژله آلوئه ورا را با میوه های دلخواه ( من از موز و تکه های ژله پرتقال استفاده کردم ) پرمی کنیم و دوباره داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد .
حالا ژله موزی را هم با یک لیوان آبجوش ترکیب کرده و بعد نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و وقتی کاملا خنک شد ، روی میوه ها می ریزیم و دوباره داخل یخچال قرار می دهیم تا سفت شود .
ژله پیتزایی را به آرامی از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .

  1. برای مواد داخل ژله پیتزایی می توانید از میوه ها و خشکبار دلخواه استفاده کنید .
  2. در صورت تمایل بعد از قرار دادن ژله پیتزایی در ظرف مورد نظر می توانید روی آن کمی شکلات سفید رنده شده و یا پودر نارگیل به عنوان پنیر پیتزا بریزید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*