ژله خرده شیشه یا ژله موزاییکی یکی از انواع دسرهای خوشمزه است که ظاهر بسیار زیبایی دارد و می توانید آن را برای مهمانی های مختلف تهیه و سرو کنید .
برای تهیه ژله خرده شیشه به ژله های میوه ای با رنگ ها و طعم های مختلف نیاز است .
ژله خرده شیشه را می توان به دو صورت شفاف و یا سفید تهیه کرد . برای تهیه ژله شفاف به آبجوش نیاز داریم و برای ژله سفید می توان از بستنی و شیر استفاده کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه ژله خرده شیشه به صورت سفید را آموزش می دهد که برای تهیه آن از بستنی استفاده می شود و عکس و دستور آن را دوست عزیز خانم زکیه محمد زاده ارسال کرده اند .
برای تهیه ژله خرده شیشه ، ابتدا ژله های رنگی را آماده می کنیم . هر بسته از ژله را با یک لیوان آبجوش مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا سماور ) قرار داده و مرتب هم می زنیم تا مایع کاملا شفافی به دست آید . ( نیازی به اضافه کردن آب سرد نیست تا درپایان ژله های سفت تری داشته باشید ) . حالا ژله ها را در چند ظرف ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا ببندند . سپس از یخچال خارج کرده و به صورت مکعب های کوچک خرد می کنیم .
یک بسته ژله آلوئه ورا را هم با یک لیوان آبجوش ترکیب و هم می زنیم تا کاملا شفاف شود و بعد بستنی وانیلی را به آن اضافه می کنیم .
حالا ژله های خرد شده را کف قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده ایم ریخته و بعد ترکیب ژله آلوئه ورا و بستنی را هم روی ژله ها ریخته و قالب را در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و کاملا سفت شود .
سپس خرده شیشه را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .
می توانید به جای ژله آلوئه ورا از ژله آناناس هم استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !