ژله یکی از تنقلات خوشمزه و محبوب کودکان است که انواع مختلفی دارد و به روش های مختلفی تهیه می شود .
یکی از خوشمزه ترین انواع ژله ، ژله نسکافه و شکلات است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و می توان در کوتاه ترین زمان آن را تهیه کرد .
این ژله را می توان برای ماه رمضان تهیه و از میهمانان خود پذیرایی کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه ژله نسکافه و شکلات را آموزش می دهد .
برای تهیه ژله نسکافه و شکلات ، ابتدا 2 قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب سرد حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری یا سماور ) قرار می دهیم تا پودر ژلاتین در آب کاملا حل شده و در پایان مایع شفافی به دست آید .
دو پیمانه شیر ، شکلات داغ و نسکافه را باهم ترکیب کرده و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا شکلات داغ و نسکافه در شیر حل شوند و مایع قهوه ای رنگی حاصل شود . حالا شیرینی آن را تست کنید و بسته به ذائقه اگر نیاز بود به آن شکر به مقدار دلخواه اضافه کنید .
مایع شکلاتی را از روی حرارت برداشته و ژلاتین حل شده در آب را نیز به آن اضافه کنید . یک بسته خامه صبحانه را نیز اضافه کرده و با همزن دستی مرتب هم می زنیم تا کاملا یک دست شود و خامه در شیر نبرد .
کف قالب مورد نظر را با کمی روغن مایع چرب کرده و ژله نسکافه و شکلات را داخل قالب می ریزیم ( می توانید از قالب های تک نفره نیز استفاده کنید )
و بعد از اینکه ژله ما کمی خنک شد و از حرارت افتاد داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و کاملا سفت شود .
ژله نسکافه و شکلات را بعد از 4 تا 5 ساعت از یخچال خارج کرده و بعد از جدا کردن ژله از دیواره ها ، آن را در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .
ژله نسکافه و شکلات را تزئین و برای افطار سرو کنید .
می توانید به جای شکلات داغ از شکلات تخته ای نیز استفاده کنید .
در صورت تمایل می توانید خامه را از دستور حذف کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !