- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 8 نفر
- وعده غذایی
- دسر
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- جولای 15, 2016
- 700 گرم
- شاتوت
- 3 قاشق غذا خوری
- پودر ژلاتین
- 3/4 پیمانه
- شکر
- برای تزئین
- توت فرنگی
- برای تزئین
- خلال پسته
ژله یکی از انواع دسرهای ساده و در عین حال خوشمزه است که طرز تهیه آسانی دارد و در کوتاه زمان ترین زمان می توان آن را آماده کرد .
معمولا ژله را با پودر ژله های آماده موجود در بازار تهیه می کنیم . اما امروز می خواهیم طرز تهیه ژله با میوه شاتوت را آموزش دهیم که هم بسیار ساده است و هم طعم بی نظیری دارد .
البته ژله را می توان با انواع میوه های فصل تهیه کرد و از خوردن آن لذت برد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه ژله شاتوت را آموزش می دهد .
برای تهیه ژله شاتوت ، ابتدا شاتوت ها را در دستگاه مخلوط کن ریخته و دستگاه را روشن می کنیم تا شاتوت ها را له کرده و به صورت پوره در آورد . سپس پوره بدست آمده را در یک قابلمه ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر در پوره حل شود و بعد از روی حرارت بر می داریم . ( مقدار شکر بسته به میزان ترشی و شیرینی میوه انتخاب شده و سلیقه شما متفاوت است )
پودر ژلاتین را هم در نصف لیوان آب حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا به روش بن ماری حل شده و مایع شفافی به دست آید .
حالا ژلاتین حل شده در آب را به پوره شاتوت اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شوند .
قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و ترکیب پوره شاتوت و ژلاتین را در قالب می ریزیم .
قالب را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و بعد ژله شاتوت را با یک کارد از دیواره های قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .
من برای تزئین ژله شاتوت از خلال پسته ، توت فرنگی و ژله رولی شاتوت استفاده کردم که برای تهیه آن به یک لیوان از مواد بالا 3/4 لیوان بستنی وانیلی را اضافه کرده و بعد از حل شدن بستنی در پوره شاتوت ، آن را کف سینی ای که از سلفون کشیده ایم ، می ریزیم و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار داده و بعد از یخچال خارج کرده و نوارهای 2 سانتی می بریم و رول می کنیم .
- در صورت تمایل می توانید به تمام مواد بالا بستنی نیز اضافه کرده و ژله بستنی شاتوت تهیه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !