توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین میوه های بهاری است که بسیار پر طرفدار بوده و از خواص زیادی برخوردار است . از این میوه می توان برای تهیه یک مربای خوشمزه و خوش رنگ استفاده کرد و از خوردن آن در کنار خانواده سر سفره صبحانه لذت برد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه مربای توت فرنگی را آموزش می دهد .
برای تهیه مربای توت فرنگی ، ابتدا دم توت فرنگی ها را گرفته و آنها را خوب می شوییم و کنار می گذاریم .
در یک قابلمه متناسب با حجم مربا ، توت فرنگی ها را ریخته و شکر را لا به لای آن می ریزیم و درقابلمه را یخچال قرار داده و اجازه می دهیم تا توت فرنگی ها به مدت چند ساعت استراحت کرده و آب بیندازند . ( من معمولا برای تهیه مربای توت فرنگی ، شکر و توت فرنگی را شب باهم مخلوط می کنم و اجازه می دهم تا صبح بماند )
حالا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا مربای توت فرنگی به جوش آید . بعد از به جوش آمدن مربا کف روی آن را می گیریم . این کار باعث می شود در پایان مربای شفاف تر و خوش رنگ تری داشته باشیم .
و بعد زیر حرارت را کم می کنیم تا مربای توت فرنگی ما به آرامی بپزد و به قوام دلخواه برسد .
در پایان آبلیمو را به مربا اضافه کرده و بعد از چند جوش زیر حرارت را خاموش می کنیم تا مربا سرد شود .
مربای توت فرنگی را بعد از سرد شدن داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید .
خواص توت فرنگی :
توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان ها و پتاسیم بسیار بالایی می باشد و مصرف آن در کاهش خطر ابتلا به لخته های خون در مغز که باعث سکته مغزی می شوند موثر می باشد .
مصرف توت فرنگی باعث کاهش فشار خون و افزایش چربی خوب خون می شود و در جلوگیری از ابتلا به سرطان بسیار موثر است .
برای تهیه مربای توت فرنگی نیازی به افزودن آب نیست چرا که توت فرنگی ها در زمان استراحت و در زمان پخت به حد کافی آب می اندازند .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !