مربای به

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
240 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
وعده غذایی
صبحانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 قاشق غذا خوری
آبلیمو
700 گرم
شکر
1 کیلو گرم
به
1 قاشق چای خوری
پودر هل
به مقدار لازم
آب
مربای به

مربای به از آن دسته از مرباهایی است که حتما باید یک بار امتحان شود . یک صبحانه پاییزی با مربای به و گردوی تازه ، کره و پنیر محلی و یک نان داغ در کنار سماور همیشه جوش مادربزرگ

امروز در سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه مربای خوشمزه و پر خاصیت به را آموزش می دهیم .

به را پوست گرفته، دانه هایش را در می آوریم و خرد می کنیم ، داخل قابلمه می ریزیم و روی آن آب می ریزیم تا چند جوش بخورد و به ها کمی نرم شوند سپس آبکش کرده و شکر را با آبی که به ها در آن جوشیده مخلوط کرده روی گاز می گذاریم تا کمی غلیظ شود و دوباره به ها را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا مربا پخته شود.

در پایان هل کوبیده شده را به مربا اضافه می کنیم.

خواص به

به یکی از پرخاصیت ترین میوه هاست که عطر و طعم بسیار عالی نیز دارد.

 این میوه حاوی ویتامین های A و B و C است و همچنین دارای قند و پپتین است و خواص درمانی فراوانی دارد.

خواص درمانی به

میوه به برای جلوگیری از سقط جنین در خانمهای باردار بسیار مفید است.

به در درمان بیماری های تنگی نفس ، سردردهای شدید و میگرنی ، عفونتهای روده ای ، اسهال خونی و …. بسیار موثر است.

علاوه بر میوه به دانه آن نیز در درمان گلو درد ، گرفتگی صدا و ذات الریه کمک کننده است .

دانه به همچنین ضد تب است و مصرف آن برای اسهال مفید است .

  1. در مراحل پخت اگر روی مربا کف کرد کف روی آن را برمی داریم (با اینکار مربای شفاف تری خواهید داشت)
  2. مربای به بهتر است در قابلمه مسی پخته شود این کار باعث می شود مربای خوشرنگ تری داشته باشید.
  3. اگر می خواهید مربای شما قرمز رنگ شود در قابلمه را ببندید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*