مربای به از آن دسته از مرباهایی است که حتما باید یک بار امتحان شود . یک صبحانه پاییزی با مربای به و گردوی تازه ، کره و پنیر محلی و یک نان داغ در کنار سماور همیشه جوش مادربزرگ
امروز در سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه مربای خوشمزه و پر خاصیت به را آموزش می دهیم .
به را پوست گرفته، دانه هایش را در می آوریم و خرد می کنیم ، داخل قابلمه می ریزیم و روی آن آب می ریزیم تا چند جوش بخورد و به ها کمی نرم شوند سپس آبکش کرده و شکر را با آبی که به ها در آن جوشیده مخلوط کرده روی گاز می گذاریم تا کمی غلیظ شود و دوباره به ها را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا مربا پخته شود.
در پایان هل کوبیده شده را به مربا اضافه می کنیم.
خواص به
به یکی از پرخاصیت ترین میوه هاست که عطر و طعم بسیار عالی نیز دارد.
این میوه حاوی ویتامین های A و B و C است و همچنین دارای قند و پپتین است و خواص درمانی فراوانی دارد.
خواص درمانی به
میوه به برای جلوگیری از سقط جنین در خانمهای باردار بسیار مفید است.
به در درمان بیماری های تنگی نفس ، سردردهای شدید و میگرنی ، عفونتهای روده ای ، اسهال خونی و …. بسیار موثر است.
علاوه بر میوه به دانه آن نیز در درمان گلو درد ، گرفتگی صدا و ذات الریه کمک کننده است .
دانه به همچنین ضد تب است و مصرف آن برای اسهال مفید است .
- در مراحل پخت اگر روی مربا کف کرد کف روی آن را برمی داریم (با اینکار مربای شفاف تری خواهید داشت)
- مربای به بهتر است در قابلمه مسی پخته شود این کار باعث می شود مربای خوشرنگ تری داشته باشید.
- اگر می خواهید مربای شما قرمز رنگ شود در قابلمه را ببندید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !