برای تهیه مربای سیب ، ابتدا سیب ها را تمیز شسته ، آنها را پوست می گیریم و دانه هایش را در می آوریم . سیب ها را به اندازه دلخواه برش داده و در ظرف آبی که در آن نصف لیوان سرکه ریخته ایم می ریزیم تا سیب ها در زمان پخت سیاه نشوند . سیب ها را داخل قابلمه ای که گنجایش مربای سیب را داشته باشد ریخته و آب را به آن اضافه می کنیم تا حدی که روی سیب ها را بپوشاند .
قابلمه را روی گاز گذاشته و اجازه می دهیم تا چند جوش بخورد و سیب ها کمی نرم شوند . سپس سیبها را آبکش می کنیم .
به آبی که سیبها در آن جوشیده شکر را اضافه می کنیم و روی گاز می گذاریم تا دو سه جوش بخورد . بعد سیبها را به شربت اضافه می کنیم . ( بعد از اینکه مربای سیب به جوش آمد ، اگر روی آن کف کرد می گیریم تا در پایان مربای شفاف تری داشته باشیم ). زیر حرارت را کم می کنیم تا مربای سیب به آرامی بپزد و شربت آن غلیظ شود و قوام بیاید . در پایان پودر هل و زعفران دم کرده را اضافه کرده ، اجازه می دهیم چند جوش بخورد و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم تا مربای سیب خنک شود .
اگر دوست دارید رنگ مربای سیب شما به سرخی بزند می توانید در قابلمه را ببندید تا رنگ آن قرمز شود .
بعد از اینکه مربای سیب ما خنک شد ، آنرا در ظرف مورد نظر ریخته و در جای یخچال نگهداری می کنیم .
خواص سیب :
مصرف سیب برای حفظ شادابی و طراوت پوست بسیار مفید است .
خوردن و بو کردن سیب برای کسانی که فشارخون بالا دارند مفید است چرا که سیب به کاهش فشارخون کمک می کند .
خوردن سیب باعث تقویت ساختار دندان ها می شود و برای لثه ها نیز بسیار مفید است .
سیب حاوی فسفر است و بنابراین برای کسانی که کارهای فکری انجام می دهند بسیار مفید بوده و تقویت کننده مغز و اعصاب نیز می باشد .
بهترین ظرف برای نگهداری انواع مربا ظرفهای شیشه ای و کریستال است .
اگر مربای شیرین تری دوست دارید می توانید مقدار شکر را به یک کیلو افزایش دهید .
در تهیه مربای سیب می توانید به جای هل از گلاب نیز استفاده کنید و هم چنین استفاده از زعفران در تهیه مربای سیب اختیاری است .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !