کیک عسل

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
صبحانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
100 گرم
آرد
110 گرم
عسل طبیعی
3 عدد
تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
کیک عسل

کیک عسل یکی از کیک های خوشمزه رژیمی است که برای تهیه آن نیازی به شکر و روغن نیست . بنابراین کالری کمتری دارد و می توانید با خیال راحت آن را تهیه و از خوردن آن لذت ببرید .
کیک عسل رژیمی طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و خیلی سریع می توانید آن را تهیه کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک عسل رژیمی را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک عسل رژیمی ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده و ۳ با الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
حالا تخم مرغ ها در یک کاسه شکسته ، وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا رنگ آن کرم رنگ و حجم آن دو برابر شود .
سپس عسل طبیعی را هم کم کم اضافه کرده و دوباره به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی هم می زنیم . سپس همزن را خاموش کرده و ترکیب آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده و با یک کاردک به آرامی و به صورت دورانی آرد را با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا مایع یک دستی به دست آید .
( من به ترکیب مواد خشک کمی دارچین و رنده جوز هندی نیز اضافه کردم تا طعم بهتری بگیرد و بوی تخم مرغ در کیک مشخص نباشد )
کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی می اندازیم و مایع کیک عسل را به آرامی داخل قالب ریخته و آن را به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد و بعد فر را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا کیک ۱۰ دقیقه دیگر در فر بماند و بعد کیک را خارج کرده و بعد از خنک شدن با دمنوش مورد نظر سرو می کنیم .
در صورت تمایل می توانید روی کیک را با عسل رقیق شده و کمی پودر گردو و یا خلال بادام تزئین کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*