حلوای کدو حلوایی

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 پیمانه
آرد
3/4 پیمانه
شکر
1/2 پیمانه
روغن مایع
2 پیمانه
پوره کدو حلوایی
2 قاشق غذا خوری
گلاب
1 قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده
1/2 قاشق چای خوری
پودر هل
1/2 قاشق چای خوری
پودر دارچین
برای تزئین
خلال بادام و پسته
حلوای کدو حلوایی

حلوا انواع مختلفی دارد و به شیوه های مختلفی نیز پخت می شود که یکی از آن ها حلوای کدو حلوایی است که یک دسر بسیار خوشمزه و خوش رنگ است و پیشنهاد می کنم حتما یک بار آن را امتحان کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید .

دستور تهیه حلوای کدو حلوایی در سایت آشپزی آیکابان :

برای تهیه حلوای کدو حلوایی به پوره کدو حلوایی نیاز داریم که به صورت زیر تهیه می شود :

ابتدا کدو حلوایی را شسته و پوست آن را می گیریم . کدو حلوایی را به قطعات کوچک خرد می کنیم و با نصف پیمانه آب در یک قابلمه که گنجایش کدوها را داشته باشد می گذاریم تا بپزد . بعد از اینکه کاملا پخت و نرم شد ، اجازه می دهیم سرد شود و سپس در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم .

پوره کدو حلوایی ، شکر ، زعفران دم کرده ، گلاب ، پودر هل و دارچین را باهم مخلوط می کنیم .

آرد را در ظرف مورد نظر ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و مدام تف می دهیم تا رنگ آن کم کم تغییر کند و بوی خامی آرد از بین برود .  ( رنگ آرد نباید خیلی تغییر کند و تیره شود در غیر این صورت حلوای کدو حلوایی ما خوشرنگ نمی شود ) .

سپس روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آرد و روغن کاملا باهم ترکیب و کمی سرخ شوند .

بلافاصله مخلوط پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد و حلوای کدو حلوایی یک دست شود و به صورت یک خمیر در وسط قابلمه بماند . بعد از اینکه حلوای کدو حلوایی ما کمی خنک شد آن را قالب زده و در ظرف می چینیم و با خلال بادام و یا پسته تزیین می کنیم .

خواص کدو حلوایی :

کدو حلوایی تقویت کنده مغز است چرا که سلول های مغز را فعال کرده و حافظه را قوی می کند .

کدو حلوایی هضم غذا را اسان می کند .

کدو حلوایی نرم کننده سینه است و اخلاط وسرفه را نیز اسان می کند .

کدو حلوایی تب بر بوده و ادرار اور است .

کدو حلوایی برای برطرف کردن یرقان یا همان زردی بسیار مفید است .

کدو حلوایی برای درمان بی خوابی و رفع سردرد نیز بسیار موثر است .

  1. در تهیه حلوای کدو حلوایی می توانید زعفران را حذف کنید چون این حلوا بدون زعفران هم رنگ بسیار زیبایی دارد .
  2. به جای روغن می توانید از کره یا روغن حیوانی استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*