حلوا انواع مختلفی دارد و به شیوه های مختلفی نیز پخت می شود که یکی از آن ها حلوای کدو حلوایی است که یک دسر بسیار خوشمزه و خوش رنگ است و پیشنهاد می کنم حتما یک بار آن را امتحان کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید .
برای تهیه حلوای کدو حلوایی به پوره کدو حلوایی نیاز داریم که به صورت زیر تهیه می شود :
ابتدا کدو حلوایی را شسته و پوست آن را می گیریم . کدو حلوایی را به قطعات کوچک خرد می کنیم و با نصف پیمانه آب در یک قابلمه که گنجایش کدوها را داشته باشد می گذاریم تا بپزد . بعد از اینکه کاملا پخت و نرم شد ، اجازه می دهیم سرد شود و سپس در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم .
پوره کدو حلوایی ، شکر ، زعفران دم کرده ، گلاب ، پودر هل و دارچین را باهم مخلوط می کنیم .
آرد را در ظرف مورد نظر ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و مدام تف می دهیم تا رنگ آن کم کم تغییر کند و بوی خامی آرد از بین برود . ( رنگ آرد نباید خیلی تغییر کند و تیره شود در غیر این صورت حلوای کدو حلوایی ما خوشرنگ نمی شود ) .
سپس روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آرد و روغن کاملا باهم ترکیب و کمی سرخ شوند .
بلافاصله مخلوط پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد و حلوای کدو حلوایی یک دست شود و به صورت یک خمیر در وسط قابلمه بماند . بعد از اینکه حلوای کدو حلوایی ما کمی خنک شد آن را قالب زده و در ظرف می چینیم و با خلال بادام و یا پسته تزیین می کنیم .
خواص کدو حلوایی :
کدو حلوایی تقویت کنده مغز است چرا که سلول های مغز را فعال کرده و حافظه را قوی می کند .
کدو حلوایی هضم غذا را اسان می کند .
کدو حلوایی نرم کننده سینه است و اخلاط وسرفه را نیز اسان می کند .
کدو حلوایی تب بر بوده و ادرار اور است .
کدو حلوایی برای برطرف کردن یرقان یا همان زردی بسیار مفید است .
کدو حلوایی برای درمان بی خوابی و رفع سردرد نیز بسیار موثر است .
در تهیه حلوای کدو حلوایی می توانید زعفران را حذف کنید چون این حلوا بدون زعفران هم رنگ بسیار زیبایی دارد .
به جای روغن می توانید از کره یا روغن حیوانی استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !