حلوا یکی از انواع دسرهای ایرانی است که بسیار خوشمزه و پر طرفدار بوده و درست کردن آن به وقت و حوصله زیادی نیاز دارد . یکی دیگر از انواع حلوا ، حلوا زعفرانی است که امروز آموزش داده می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه حلوا زعفرانی را آموزش می دهد .
برای تهیه حلوا زعفرانی ابتدا شربت آن را آماده می کنیم . آب و شکر را باهم ترکیب کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر در آب حل شود و بعد گلاب ، زعفران و پودر هل را اضافه کرده ، کنار می گذاریم .
روغن را در یک قابلمه و یا تابه متناسب با حجم حلوا ریخته و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود . سپس آردی را که از قبل الک کرده ایم را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا حدی که بوی خوش آرد در آید و رنگ آرد هم تغییر کرده و به قهوه ای بزند . حدودا ۴۰ دقیقه زمان می برد تا به رنگ دلخواه برسید . ( آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا نسوزد و رنگ آن یک دست تغییر کند )
بعد از آن که آرد به حد کافی تفت داده شد و بوی خوش آن به مشام رسید ، شربت زعفران و گلاب را که از قبل آماده کرده ایم را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا شربت کاملا به خورد حلوا زعفرانی برود و حلوا خودش را جمع کرده و در گوشه ای از تابه به صورت گلوله ای جمع شود .
سپس حلوا زعفرانی را در ظرف مورد نظر ریخته و تزئین می کنیم .
خواص زعفران :
زعفران اثر مسکن دارد ، هم چنین آرامش بخش و خواب آور است .
زعفران کبد را تصفیه و قوی می سازد .
زعفران قاعده آور نیز می باشد .
زعفران خون ساز بوده و باعث می شود گردش خون به آسانی صورت گیرد .
ترکیب آب ، زعفران و گلاب باید یک لیوان شود که می توانید به دلخواه نسبت آنها را تغییر دهید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !