ماهی کبابی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
15 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
300 گرم
فیله ماهی
1 عدد بزرگ
پیاز
2 حبه
سیر
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
زردچوبه
به مقدار لازم
آبلیمو
ماهی کبابی

ماهی یکی از لذیذ ترین و سالم ترین انواع گوشت است که روش های طبخ مختلفی دارد . یکی از این روش ها کباب کردن ماهی است . برای کباب کردن ماهی می توان از فر و یا منقل استفاده کرد .
امروز می خواهیم طرز تهیه ماهی کبابی روی ذغال را آموزش دهیم که بسیار لذیذ و خوش طعم بوده و طرز تهیه راحتی هم دارد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه ماهی کبابی را آموزش می دهد .
برای تهیه ماهی کبابی می توانید از هر نوع ماهی که دوست دارید استفاده کنید که ما امروز از فیله ماهی قزل آلا استفاده می کنیم .
ابتدا شکم ماهی را برش داده و داخل آن را حسابی تمیز می کنیم . سپس ماهی را به چند تکه تقسیم کرده و دم و سر آن را جدا می کنیم . ماهی را خوب شسته و کنار می گذاریم تا کمی خشک شود .
پیاز را پوست گرفته و خلالی می کنیم . سیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، کمی زردچوبه و آبلیمو را با پیاز ها مخلوط کرده و فیله های ماهی را درون آن به مدت ۱ تا ۲ ساعت می خوابانیم تا طعم دار شده و بوی زهم ماهی هم گرفته شود .
توری مخصوص را با کمی کره و یا روغن چرب کرده و فیله ها را روی توری قرار داده و آن را روی منقل که بهتر است ذغالی باشد قرار می دهیم تا بپزد . فیله ها را ابتدا از سمت پوست آن روی منقل قرار می دهیم . همان طور که پوست ماهی کباب می شود داخل آن نیز کاملا مغز پخت می شود . سپس بر می گردانیم تا آن طرف ماهی نیز کبابی و طلایی رنگ شود .
مدت زمان پخت ماهی هم بسته به ضخامت فیله ها متفاوت است . فیله ماهی قزل آلا حدود ۲ تا ۲٫۵ سانت ضخامت دارد و برای پخت آن ۱۵ دقیقه زمان کافی است .
ماهی کبابی را بعد از پخت به آرامی از توری جدا کرده و با شوید پلو و لیمو ترش تازه سرو می کنیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*