ماش پلو

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 پیمانه
برنج ایرانی
1 پیمانه
ماش
300 گرم
گوشت گوسفندی
1 عدد بزرگ
پیاز
1 عدد
نارنج
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
2 عدد
سیب زمینی
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن
ماش پلو

ماش پلو یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که البته در حال حاضر کمتر طبخ می شود . ماش پلو علاوه بر طعم عالی که دارد ، از خواص بسیار زیادی نیز برخوردار است . این غذا طرز تهییه راحتی دارد و می توانید این غذای خوشمزه را برای اعضای خانواده تهیه و سرو نمایید .
ماش پلو را می توانید با گوشت قیمه ای ، چرخ کرده و یا مرغ تهیه و سرو کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه ماش پلو را آموزش می دهد .
برای تهیه ماش پلو ، ابتدا برنج را با مقدار کمی نمک کنار بگذارید تا خیس بخورد .
ماش ها را شسته و با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد . فقط دقت کنید تا ماش ها له نشوند . در اواخر پخت مقدار کمی نمک اضافه کرده و بعد آبکش کنید .
گوشت گوسفندی را قیمه ای خرد کنید . یک عدد پیاز را خلالی کرده و در قابلمه ای که کف آن کمی روغن ریخته اید بریزید . گوشت را روی پیازها قرار داده و در قابلمه را ببندید تا رنگ گوشت تغییر کرده و آب بیاندازد . زردچوبه ، فلفل و در صورت تمایل مقداری آب نارنج تازه اضافه کرده و درب قابلمه را می بندیم تا گوشت قیمه ای با حرارت ملایم و باهمان پیازها بپزد و آب بیاندازد . . سپس در اواخر پخت نمک را اضافه می کنیم .
برنج را به مرحله آبکشی رسانده ، سپس ماش های پخته را اضافه کرده و بعد برنج را آبکش می کنیم .
ته قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی های ورقه شده را کف آن می چینیم . سپس مخلوط برنج و ماش را در قابلمه ریخته و درب قلبمه را می بندیم تا دم بکشد . کره را داغ کرده و روی ماش پلو می ریزیم .
ماش پلو را در ظرف مورد نظر قرار داده و گوشت های قیمه ای را روی آن ریخته و با سالاد شیرازی سرو می کنیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*