- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 10 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- جولای 20, 2016
- 1 قاشق غذا خوری
- رنده پوست پرتقال
- 1/2 پیمانه
- گردو خرد شده
- 1/4 پیمانه
- پودر کاکائو
- 1/2 پیمانه
- شکر
- 100 گرم
- بیسکوئیت پتی بور
- 1 عدد
- تخم مرغ
- 100 گرم
- کره
شکلات آلمانی ، یکی از شکلات های خوشمزه و شیک است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید آن را آماده و از میهمانان خود پذیرایی کنید .
برای تهیه این شکلات نیازی به فر نیست و با ابتدایی ترین وسایل و ساده ترین مواد می توانید این شکلات های لذیذ را تهیه کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شکلات آلمانی ( بدون نیاز به فر ) را آموزش می دهد .
برای تهیه شکلات آلمانی ، ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت قرار می دهیم تا با شعله کم ، کره آب شده و با پودر کاکائو مخلوط شود .
تخم مرغ و شکر را در کاسه ای جداگانه هم می زنیم تا کرم رنگ شود و بعد به مخلوط کره و پودر کاکائو اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر در آن کاملا حل شود .
حالا سس به دست آمده را از روی حرارت برداشته و بیسکوئیت و گردوی خرد شده را به همراه رنده پوست پرتقال به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد کاملا باهم ترکیب شوند . ( اگر احساس کردید مواد شما شل بوده و فرم نمی گیرد ، به آن مقداری بیسکوئیت و گردوی خرد شده و یا انواع مغزها مثل مغز پسته و بادام ، اضافه کنید )
حالا مواد را داخل کیسه فریزر بریزید و به صورت استوانه ای به آن شکل داده و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا شکلات آلمانی خودش را بگیرد و آماده شود .
بعد از دو ساعت شکلات را از فریزر بیرون آورده و در صورت تمایل در پودر نارگیل و یا کنجد بغلتانید .
شکلات آلمانی را به صورت رولت برش داده و در ظرف مورد نظر بچینید .
من برای تزئین از کمی شکلات صبحانه و خلال پسته استفاده کردم .
با یک فنجان چای و شکلات آلمانی برش زده از میهمانان خود پذیرایی کنید .
- مقدار شکر بکار رفته در تهیه شکلات آلمانی را بنا به سلیقه می توانید کم یا زیاد کنید .
۲ نظرات-
saraaa گفت: جولای 23, 2016
من یه بار درست کردم ... بخاطر وجود تخم مرغ که حالت خامی داره خیلی خوشمزه نشد . توصیه نمیکنم اصلا :(
-
سر آشپز آیکابان گفت: جولای 26, 2016
دوست عزیز اگه طبق دستور پیش بروید نباید اینجوری باشه