مرغ تابه ای و سبزیجات

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
60 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
300 گرم
فیله مرغ
1/2 پیمانه
کلم بروکلی
1/2 پیمانه
قارچ
1/2 پیمانه
هویج
1 حبه
سیر
1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
آبلیمو
مرغ تابه ای و سبزیجات

یکی از غذاهای رژیمی خوشمزه ، مرغ تابه ای و سبزیجات است که می توان به سادگی آن را در منزل تهیه و برای افرادی که رژیم غذایی دارند سرو کرد .
در تهیه این غذا از فیله مرغ و انواع سبزیجات مانند هویج ، کلم بروکلی و قارچ استفاده می شود و به همین دلیل یک غذای سالم محسوب می شود چرا که سرشار از ویتامین ، فیبر ، پروتئین و سایر مواد مغذی می باشد و در عین حال برای تهیه آن از روغن کمی استفاده می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه مرغ تابه ای و سبزیجات را آموزش می دهد .
برای تهیه مرغ تابه ای و سبزیجات ، ابتدا تکه های فیله مرغ را با بیفتک کوب می کوبیم تا نازک شوند . سپس در ترکیب پیاز ، ماست ، آبلیمو ، نمک ، فلفل و زردچوبه قرار داده و روی ظرف را با سلفون پوشانده و به مدت ۲ ساعت یا بیشتر در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود .
قارچ ، هویج و کلم بروکلی راهم شسته و خرد می کنیم . هویج ها را خلالی کرده ، بروکلی را هم به گل های کوچک تقسیم کرده و قارچ ها را هم ورقه ای برش می زنیم .
کف یک تابه کوچک را با کمی روغن زیتون چرب کرده و ترکیب سبزیجات را به آن اضافه می کنیم .سیر رنده شده ، نمک ، فلفل و کمی آبلیمو را هم زده و تفت می دهیم تا تمامی سبزیجات باهم ترکیب شوند و بعد در تابه را می بندیم تا سبزیجات ما با حرارت ملایم بخارپز شده و بپزند .
فیله های مرغ را هم از پیازها جدا کرده و در تابه رژیمی که با کمی روغن زیتون چرب شده قرار داده و در تابه را می بندیم تا مرغ نیز با حرارت ملایم پخته و آب بیندازد . سپس در تابه را باز می کنیم تا تکه های مرغ کمی سرخ شوند .
حالا فیله های مرغ را در ظرف مورد نظر قرار داده و سبزیجات بخارپز را هم در کنار آن قرار می دهیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*