- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 15 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 3 نفر
- وعده غذایی
- پیش غذا
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- جولای 16, 2016
- 1 عدد
- تخم مرغ
- 1/2 لیوان
- شیر
- 3 عدد متوسط
- پیاز
- به مقدار لازم
- آرد
- به مقدار لازم
- آرد سوخاری
- به مقدار لازم
- روغن سرخ کردنی
سوخاری ها از جمله غذاهای محبوب و پر طرفدار در رستوران ها و فست فودهاست که البته بسیار خوشمزه و لذیذ هم هستند .
یکی از انواع سوخاری ها ، پیاز سوخاری حلقه ای است که طرز تهیه آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توانید پیازهای سوخاری لذیذ و خوشمزه ای را تهیه کنید .
پیاز سوخاری را می توانید در کنار غذاهای گوشتی مانند مرغ و میگو درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه پیاز سوخاری حلقه ای را آموزش می دهد .
برای تهیه پیاز سوخاری حلقه ای ، ابتدا پیازها را پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم ( حلقه ها را زیاد نازک نکنید تا نسوزد ) و به مدت 15 دقیقه داخل آب سرد می ریزیم و بعد آبکش کرده و کنار می گذاریم .
در یک کاسه تخم مرغ ، نصف پیمانه شیر و آرد سفید را ترکیب کرده و هم می زنیم تا مایعی به غلظت ماست به دست آید .
در یک کاسه دیگر هم آرد سوخاری را می ریزیم . پیازهای حلقه شده را ابتدا داخل مخلوطی که آماده کرده ایم زده و بعد داخل آرد سوخاری می غلتانیم تا کاملا به آرد سوخاری آغشته شوند .
تمامی پیازها را به همین روش آماده می کنیم .
در یک قابلمه گود مانند شیر جوش روغن ریخته و اجازه می دهیم تا داغ شود و بعد پیازهای سوخاری را داخل روغن ریخته و بعد از اینکه طلایی رنگ و ترد شدند از روغن خارج کرده و روی توری و یا دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آن برود .
پیاز سوخاری را در ظرف مورد نظر چیده و با سس کچاپ سرو کنید .
خواص پیاز :
پیاز سرشار از کلسیم بوده وبرای تقویت دندان ها و استخوان ها بسیار مفید است و هم چنین از نرمی استخوان نیز جلوگیری می کند .
پیاز در محکم کردن لثه ها نیز بسیار موثر است .
مصرف پیاز برای دفع سموم بدن مفید است و باکتری کش نیز هست .
پیاز ادرار آور بوده و سنگ کلیه را خرد می کند .
- در صورت تمایل می توانید به مایع سوخاری پودر پیاز و پودر سیر نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !