غذاهای سوخاری غذاهایی هستند که در پودر سوخاری (آرد سوخاری) ، تخم مرغ ، شیر و انواع ادویه غلتانده شده و سپس در روغن سرخ می شوند . علاوه بر انواع گوشت (مرغ ، ماهی ، گوشت قرمز ) بسیاری از سبزیجات مانند قارچ ، گل کلم ،پیاز ، سیب زمینی و … را نیز می توان سوخاری و نوش جان کرد .
پودر سوخاری که برای سوخاری کردن استفاده می شود بهتر است نرم و یک دست باشد تا سوخاری های شکیل تری داشته باشیم .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه قارچ سوخاری را آموزش می دهد .
برای تهیه قارچ سوخاری ، ابتدا قارچ ها را شسته و کنار می گذاریم تا کاملا خشک شوند . ( البته بهتر است به جای شستن قارچ ها ، آنها را با یک دستمال مرطوب پاک کرده و قسمت های سیاه آن را جدا کنید ، چون قارچ ها خیلی سریع آب را جذب می کنند و به هنگام سرخ کردن ، آب می اندازند )
در یک کاسه آرد سوخاری را ریخته و قارچ های خشک شده را در آن بغلتانید .
یک عدد تخم مرغ ، شیر و نمک را آنقدر هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند .
حالا قارچ هایی را که قبلا در آرد سوخاری غلتانده اید را در مایع تخم مرغی بزنید . ( در صورت تمایل می توانید قارچ ها را دوباره در آرد سوخاری بغلتانید و بعد در روغن داغ بریزید تا قارچ سوخاری زیباتر و خوش طعم تری داشته باشید )
در ظرف مناسبی ( ترجیحا شیر دوش تا سطح روغن بالا بیاید و قارچ ها در آن غوطه ور شوند ) روغن ریخته و قارچ ها را در آن بریزید تا کاملا سرخ شوند .
قارچ سوخاری آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه نوش جان کنید .
خواص قارچ :
قارچ کالری کمی دارد و در صد چربی و یا کلسترول آن نیز بسیار کم است و نمک آن هم بسیار ناچیز می باشد .
قارچ حاوی ویتامین D است ، بنابراین اگر کمتر در معرض نور خورشید هستید ویتامین D موجود در قارچ این کمبود را جبران می کند .
هم چنین قارچ یک ماده غذایی سالم است که می تواند در رژیم غذایی افرادی که دیابت دارند نیز قرار گیرد .
یرای تهیه قارچ سوخاری می توانید قارچ ها را خلالی کرده و بعد سوخاری کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !