ماهی یکی از سالم ترین و لذید ترین گوشت ها است که از آن می توان در تهیه انواع خوراک ها استفاده کرد و یا همراه با برنج سرو کرد . گاهی اوقات کودکان تمایل چندانی به خوردن ماهی ندارند . بنابراین باید به روشی طبخ شود که کودکان نیز از خوردن آن لذت ببرند . اغلب کودکان غذاهای سوخاری را دوست دارند بنابراین می توان ماهی را به صورت سوخاری تهیه کرد تا کودکان نیز از خوردن آن لذت ببرند .
طرز تهیه فیله ماهی سوخاری و سیب زمینی تنوری در سایت آشپزی آیکابان :
برای تهیه فیله ماهی سوخاری ، ابتدا فیله های ماهی ( من از فیله ماهی شیر استفاده کردم ) را به مدت 2 ساعت در مخلوط سیررنده شده ، آب پیاز ، نمک ، فلفل و آبلیموی تازه بخوابانید تا بوی زهم ماهی از بین برود . البته ماهی شیر چندان بویی ندارد و اگر عجله داشتید یک ساعت هم برای مرینت آن کافی است .
برای سوخاری کردن ماهی ، ابتدا مقداری از آرد سوخاری را در کمی آب سرد حل کنید تا کمی شل شود و غلظتی مانند ماست پیدا کند . در یک کاسه دیگر نیز مقداری آرد سوخاری بریزید . سپس فیله ها را دانه دانه داخل خمیر فرو برده و بعد در آرد سوخاری بغلتانید . بعد از اینکه تمام فیله ها را سوخاری کردید ، در یک تابه که در آن روغن ریخته و داغ شده است فیله ها را با حرارت ملایم سرخ کنید . وقتی یک طرف ماهی ها سرخ شدند برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شوند .
بعد از اینکه ماهی ها کاملا سرخ شدند آنها را روی دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود .
برای تهیه سیب زمینی تنوری ، دو عدد سیب زمینی را پوست گرفته و خلال کنید . به آن کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و در یک ظرف پیرکس بریزید . به سیب زمینی ها کمی روغن زیتون و یا کره بزنید به طوری که سطح تمام سیب زمینی ها به روغن آغشته شود . سپس سیب زمینی ها را کف ظرف پیرکس بچینید و به مدت نیم ساعت در طبقه پایین فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزند و طلایی رنگ شوند .
فیله ماهی سوخاری را در ظرف مورد نظر چیده و با سیب زمینی تنوری و گوجه فرنگی تزئین کرده و با سس کچاپ و نان تازه سرو کنید .
بعد از پخت سیب زمینی می توانید به آن کمی جعفری خرد شده نیز اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !