فیله ماهی سوخاری

زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
200 گرم
فیله ماهی
2 عدد متوسط
سیب زمینی
1 عدد
پیاز
2 حبه
سیر
به مقدار لازم
آرد سوخاری
به مقدار لازم
نمک و فلفل
15 گرم
کره
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
2 قاشق غذا خوری
آبلیمو
فیله ماهی سوخاری

ماهی یکی از سالم ترین و لذید ترین گوشت ها است که از آن می توان در تهیه انواع خوراک ها استفاده کرد و یا همراه با برنج سرو کرد . گاهی اوقات کودکان تمایل چندانی به خوردن ماهی ندارند . بنابراین باید به روشی طبخ شود که کودکان نیز از خوردن آن لذت ببرند . اغلب کودکان غذاهای سوخاری را دوست دارند بنابراین می توان ماهی را به صورت سوخاری تهیه کرد تا کودکان نیز از خوردن آن لذت ببرند .
طرز تهیه فیله ماهی سوخاری و سیب زمینی تنوری در سایت آشپزی آیکابان :
برای تهیه فیله ماهی سوخاری ، ابتدا فیله های ماهی ( من از فیله ماهی شیر استفاده کردم ) را به مدت 2 ساعت در مخلوط سیررنده شده ، آب پیاز ، نمک ، فلفل و آبلیموی تازه بخوابانید تا بوی زهم ماهی از بین برود . البته ماهی شیر چندان بویی ندارد و اگر عجله داشتید یک ساعت هم برای مرینت آن کافی است .
برای سوخاری کردن ماهی ، ابتدا مقداری از آرد سوخاری را در کمی آب سرد حل کنید تا کمی شل شود و غلظتی مانند ماست پیدا کند . در یک کاسه دیگر نیز مقداری آرد سوخاری بریزید . سپس فیله ها را دانه دانه داخل خمیر فرو برده و بعد در آرد سوخاری بغلتانید . بعد از اینکه تمام فیله ها را سوخاری کردید ، در یک تابه که در آن روغن ریخته و داغ شده است فیله ها را با حرارت ملایم سرخ کنید . وقتی یک طرف ماهی ها سرخ شدند برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شوند .
بعد از اینکه ماهی ها کاملا سرخ شدند آنها را روی دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود .
برای تهیه سیب زمینی تنوری ، دو عدد سیب زمینی را پوست گرفته و خلال کنید . به آن کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و در یک ظرف پیرکس بریزید . به سیب زمینی ها کمی روغن زیتون و یا کره بزنید به طوری که سطح تمام سیب زمینی ها به روغن آغشته شود . سپس سیب زمینی ها را کف ظرف پیرکس بچینید و به مدت نیم ساعت در طبقه پایین فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزند و طلایی رنگ شوند .
فیله ماهی سوخاری را در ظرف مورد نظر چیده و با سیب زمینی تنوری و گوجه فرنگی تزئین کرده و با سس کچاپ و نان تازه سرو کنید .

  1. بعد از پخت سیب زمینی می توانید به آن کمی جعفری خرد شده نیز اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*