کوفته سوخاری یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که طعم بی نظیری دارد و به خاطر شکل و شمایل آن یک غذای بسیار پر طرفدار میان کودکان و حتی بزرگسالان محسوب می شود . در تهیه این غذای خوشمزه شما در اضافه کردن مواد اولیه حق انتخاب دارید و می توانید برای تهیه مواد درون کوفته فقط از سبزیجات استفاده کنید و یا اینکه گوشت را نیز به مواد آن بیافزایید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کوفته سوخاری را آموزش می دهد .
برای تهیه کوفته سوخاری ، ابتدا دو عدد سیب زمینی را شسته و آبپز کنید . سپس پوست آنها را گرفته ، خوب له کنید تا به صورت پوره در آید . یک عدد تخم مرغ و پودر پیاز را به سیب زمینی ها اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید .
گوشت چرخ کرده را درون کاسه ای ریخته و به آن یک عدد پیاز رنده شده که آب آن را گرفته اید ، گردوی خرد شده ، زرشک و جعفری به همراه کمی نمک و فلفل اضافه کرده و خوب ورز دهید . سپس از مواد آماده شده برداشته و قلقلی های کوچک درست کرده و بعد سرخ کنید .
حالا از خمیر سیب زمینی گلوله هایی به اندازه دلخواه برداشته و کف دست گرد کنید و یک عدد قلقلی داخل سیب زمینی گذاشته و بعد با خمیر سیب زمینی آن را بپوشانید و گرد کنید . بعد از اینکه تمام کوفته ها را آماده کردید ، آنها را دانه دانه در پودر سوخاری بغلتانید و بعد از اینکه تمامی کوفته ها آماده شدند ، آنها را در روغنی که از قبل داغ شده سرخ کنید .
کوفته های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود .
کوفته ها را در ظرف مورد نظر چیده و دور آن را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین و روی آن سس کچاپ ریخته و سرو کنید .
در تهیه مواد درونی کوفته سوخاری می توانید به جای کوفته ریزه درست کردن ، مواد دلخواهتان را در کمی روغن تفت دهید و بعد در وسط خمیر سیب زمینی قرار دهید .
اگر پودر سوخاری شما نمکی است نیازی به افزودن نمک به مواد اولیه نیست .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !