فیله مرغ سوخاری

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 عدد
سینه مرغ
1 عدد
تخم مرغ
1 پیمانه
آرد سفید
1 پیمانه
آرد سوخاری
1 عدد
پیاز
1 عدد
لیمو ترش سبز
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
فیله مرغ سوخاری

فیله مرغ سوخاری یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که معمولا در رستوران ها و فست فود ها سرو می شود و بسیار پر طرفدار و محبوب نیز می باشد .
فیله مرغ سوخاری طرز تهیه بسیار آسانی دارد و می توان این غذای خوشمزه را در منزل تهیه و از خوردن آن لذت برد .
تهیه این غذا در منزل بسیار به صرفه بوده و در کوتاه ترین زمان می توانید فیله مرغ سوخاری خوشمزه ای آماده کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه فیله مرغ سوخاری را آموزش می دهد .
برای تهیه فیله مرغ سوخاری ، ابتدا یک عدد سینه مرغ را برش های نازک داده و به مدت 2 ساعت در مخلوط پیاز و آب لیموی تازه در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود .
آرد سوخاری را در کاسه ای ریخته و کنار دست خود قرار می دهیم . یک عدد تخم مرغ را هم در کاسه ای شکسته و خوب هم می زنیم تا زرده و سفیده کاملا باهم ترکیب شوند .
در کاسه دیگری نیز آرد سفید را می ریزیم .
حالا فیله های مرغ طعم دار شده را از یخچال خارج کرده و پیازهای آن را جدا می کنیم .
فیله های مرغ را دانه دانه ابتدا در آرد سفید کاملا می غلتانیم تا کاملا به آرد آغشته شوند و بعد در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و زیر و رو می کنیم تا همه جای فیله به تخم مرغ نیز آغشته شود .
در پایان فیله ها را در آرد سوخاری می غلتانیم تا کاملا با آرد پوشانده شوند .
تمام فیله ها را به همین روش آماده کرده و کنار می گذاریم .
در یک قابلمه گود ( مانند شیرجوش ) روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا داغ شود .
سپس فیله های مرغ را در روغن داغ ریخته و اجازه می دهیم تا فیله ها با حرارت ملایم کاملا سرخ و مغز پخت شوند .
فیله مرغ سوخاری را در ظرف مورد نظر کشیده و با سس دلخواه سرو کنید .

  1. آرد سوخاری ها متفاوت هستند . بعضی از آنها فلفلی و بعضی دیگر ساده هستند و ادویه به کار رفته در آنها و مقدار آن کاملا متفاوت است . اگر ادویه آرد سوخاری شما کم است می توانید به آن پودر سیر و پودر پاپریکا نیز اضافه کنید .
  2. برای تهیه فیله مرغ سوخاری نیاز به افزودن نمک نیست چرا که آردهای سوخاری موجود در بازار نمک دارند .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*