سیب زمینی سرخ کرده

زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 عدد
سیب زمینی
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
در صورت تمایل
سس کچاپ
سیب زمینی سرخ کرده

سیب زمینی سرخ کرده یکی از محبوب ترین غذاها بین کودکان و بزرگسالان است و در رستوران ها معمولا کودکان سیب زمینی سرخ کرده را سفارش می دهند . سیب زمینی های رستورانی بسیار ترد و خوشمزه هستند و بافت آنها پفکی است ، چرا که آنها از سیب زمینی خلال شده نیمه آماده استفاده می کنند . ما هم می توانیم با رعایت نکاتی که در پایین ذکر می شود سیب زمینی هایی به تردی و خوشمزگی فست فودها و رستوران ها داشته باشیم .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده به سبک رستوران ها را آموزش می دهد .
برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده ، ابتدا درون یک قابلمه آب می ریزیم تا به جوش آید .
سیب زمینی ها را پوست گرفته و ورقه ورقه کرده و خلال می کنیم . وقتی که آب به جوش آمد ، سیب زمینی های خلالی شده را داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا به مدت 5 دقیقه آب پز شوند . ( فقط در حدی در آبجوش بمانند که کمی نرم شوند ولی خرد نشوند )
سیب زمینی ها آبکش کرده و بعد با یک دستمال آنها را کاملا خشک می کنیم . سپس سیب زمینی ها را درون ظرفی چیده و به مدت دو ساعت در فریزر قرار می دهیم تا کاملا یخ بزنند .
بعد از اینکه سیب زمینی ها کاملا منجمد شدند ، در یک تابه روغن ریخته و می گذاریم تا داغ شود . سپس سیب زمینی ها را در حالی که منجمد هستند در تابه ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا سرخ شوند .
بعد از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند ، آنها را روی سبد توری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود و بعد در ظرفی چیده و با سس کچاپ سرو می کنیم .
خواص سیب زمینی :
سیب زمینی سرشار از نشاسته است و بنابراین گزینه ای مناسب برای تامین انرژی است .
سیب زمینی دارای ویتامین C زیادی است ، بنابراین مصرف آن برای جلوگیری از خونریزی لثه بسیار مفید است .
سیب زمینی ضد سرطان و ضد ویروس است چرا که حاوی آنزیم مهار کننده می باشد .
سیب زمینی پاک کننده کبد نیز محسوب می شود چرا که دارای پتاسیم نیز می باشد .
سیب زمینی سرشار از ویتامین B6 می باشد که باعث ازدیاد شیر مادر می شود .
سیب زمینی ادرار آور است بنابراین مصرف آن برای سلامت کلیه و مثانه مفید است .
مصرف سیب زمینی برای درمان کم خونی نیز مفید است و داروی موثری برای بیماریهای قلبی نیز به حساب می آید .

  1. مهم ترین نکته در تهیه سیب زمینی سرخ کرده ترد و پفکی ، آبپز و منجمد کردن آنها قبل از سرخ شدن می باشد .
  2. خلال های سیب زمینی باید به صورت جدا جدا در تابه سرخ شوند و روی هم قرار نگیرند .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*