نرگسی اسفناج یکی از خوراک های بسیار خوشمزه شمال کشور است که می توان به سادگی و در کوتاه ترین زمان آن را تهیه کرد . خوراک نرگسی اسفناج را می توان به عنوان غذای رژیمی هم در نظر گرفت و یک گزینه مناسب برای شام نیز محسوب می شود .
برای تهیه خوراک نرگسی اسفناج می توان تخم مرغ ها را به صورت درسته بعد از پخت اسفناج ها روی آن ریخت تا تخم مرغ ببندد و یا اینکه می توانید تخم مرغ ها را هم زده و بعد به خوراک نرگسی اسفناج اضافه کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خوراک نرگسی اسفناج را آموزش می دهد.
برای تهیه خوراک نرگسی اسفناج ، ابتدا اسفناج های پاک کرده و خرد شده را داخل قابلمه ای ریخته و بدون اضافه کردن آب اجازه می دهیم تا بخارپز شوند .
تا آن زمان یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند . سپس سیر رنده شده را هم به همراه زردچوبه اضافه کرده و تفت می دهیم . ( استفاده از سیر در تهیه خوراک نرگسی اسفناج سلیقه ای است و می توانید آن را حذف کنید )
بعد از اینکه اسفناج ها پخت ، آب اضافی آن را گرفته و به پیاز داغ اضافه کرده و تفت می دهیم تا اسفناج ها هم کمی سرخ شوند . سپس نمک و فلفل را هم اضافه کرده و بعد سطح خوراک نرگسی را با پشت قاشق صاف کرده و تخم مرغ ها را به آرامی روی اسفناج ها می شکنیم به طوری که از هم نپاشد و ظاهر تخم مرغ حفظ شود . حالا درب تابه را می بندیم تا تخم مرغ هم پخته و عسلی شود .
سپس خوراک نرگسی اسفناج را در ظرف مورد نظر قرار داده و بعد از تزئین سرو می کنیم .
خوراک نرگسی اسفناج را می توانید با نان و یا برنج هم سرو کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !