استیک ماهی

زمان آماده سازی
20 دقیقه
حداکثر زمان پخت
15 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 تکه
فیله ماهی
1 عدد
پیاز
2 قاشق چای خوری
سرکه
4 قاشق چای خوری
آبلیمو
1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده
1/2 قاشق چای خوری
زنجبیل
2 قاشق غذا خوری
روغن
به مقدار لازم
نمک و فلفل
2 عدد
سیب زمینی
استیک ماهی

استیک ماهی یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهاست که طرز تهیه آن نیز بسیار راحت بوده و می توان آن را همراه با سیب زمینی و یا برنج ساده یا سبزی پلو سرو کرد .
برای تهیه استیک ماهی می توان از ماهی های مختلفی مانند ماهی تن ، قزل آلا ، شیر و … استفاده کرد و روش های مختلفی برای تهیه آن نیز موجود است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه استیک ماهی شیر را آموزش می دهد .
برای تهیه استیک ماهی ، ابتدا ماهی ها را برش زده ، می شوییم و کنار می گذاریم تا آب آن گرفته شود .
یک عدد پیاز را خلال نازک می کنیم . زنجبیل تازه را نیز رنده کرده و به پیاز اضافه می کنیم . زعفران دم کرده ، نمک و فلفل ، سرکه ، آبلیمو و روغن را نیز اضافه کرده و بعد ماهی ها را داخل آن می غلتانیم تا ماهی به تمامی مواد آغشته شوند . روی ظرف را به مدت 3 تا 4 ساعت می پوشانیم تا ماهی ها طعم دار شوند .
ماهی های طعم دار را در یک تابه چدن قرار داده و کباب می کنیم . ماهی ها را پشت و رو می کنیم تا دو طرف آن کباب شده و سرخ شوند .
یک عدد سیب زمینی را پوست گرفته و برش می زنیم . سیب زمینی ها را نیز سرخ می کنیم .
استیک ماهی را در ظرف مورد نظر چیده و با سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم .
خواص ماهی :
ماهی سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین ، ید ، انواع ویتامین ها و مواد معدنی می باشد .
مصرف ماهی باعث کاهش خطر ابتلا به سکته قلبی و حملات قلبی می شود .
مصرف ماهی در درمان افسردگی نیز موثر بوده و باعث می شود شما انسان شادتری باشید .
ماهی از کاهش بینایی در دوران سالمندی جلوگیری می کند .
مصرف ماهی به بهبود کیفیت خواب کمک می کند و باعث می شود خواب راحت تری داشته باشید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*