شکلات مغزدار

زمان آماده سازی
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
100 گرم
شکلات سفید
100 گرم
شکلات تلخ
2 قاشق غذا خوری
کره بادام زمینی
به مقدار لازم
پشمک
شکلات مغزدار

شکلات یکی از تنقلات بسیار خوشمزه است که در سرتاسر جهان طرفداران زیادی دارد . شکلات انواع و طعم های مختلفی دارد . یکی از پرطرفدارترین انواع شکلات ، شکلات مغزدار است که می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید .
شکلات مغزدار طرز تهیه آسانی دارد ، فقط برای تهیه آن کمی حوصله لازم است .
برای داخل شکلات مغزدار می توانید از پشمک ، انواع مغزها ، کره بادام زمینی ، نارگیل و … استفاده کنید که من امروز شکلات مغزدار پشمکی و کره بادام زمینی را تهیه کرده ام .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شکلات مغزدار را آموزش می دهد .
برای تهیه شکلات مغزدار ، ابتدا شکلات تخته ای که می توانید از نوع تلخ ، شیری و یا سفید استفاده کنید را خرد کرده و در کاسه ای روی حرارت غیر مستقیم مانند بخار کتری و یا سماور قرار می دهیم تا ذوب شود .
سپس داخل قالب مخصوص شکلات را که بهتر است سیلیکونی باشد را به شکلات آغشته می کنیم به طوری که دیواره های قالب نیز با شکلات کاملا پوشانده شود . سپس قالب را روی کاغذ روغنی بر می گردانیم تا شکلات های اضافی خارج شود .
حالا قالب را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار می دهیم تا ببندد .
شکلات های روی کاغذ روغنی را با یک کاردک جمع کرده و دوباره ذوب می کنیم .
قالب را از فریزر خارج کرده و داخل آن را با پشمک و یا ترکیب کره بادام زمینی و کمی شکلات آب شده پر می کنیم .
سپس دوباره در قالب شکلات ریخته و در فریز قرار می دهیم .
شکلات مغزدار پشمکی و کره بادام زمینی ما بعد از ۱۰ دقیقه آماده است .
قالب را از فریزر خارج کرده و شکلات ها را به آرامی از قالب جدا می کنیم .
شکلات مغزدار را در ظرف مورد نظر چیده و با یک فنجان چای سرو می کنیم .

  1. برای تهیه شکلات مغزدار نارگیلی می توانید از ترکیب پودر نارگیل و شیر عسلی استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*