عصاره قلم گوساله

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
300 دقیقه
میزان دشواری
سخت
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 عدد بزرگ
قلم گوساله
1 عدد بزرگ
پیاز
1/2 پیمانه
سرکه سفید
به مقدار لازم
آب
عصاره قلم گوساله

آب قلم یک عصاره بسیار مغذی و پرفایده است که در تهیه بسیاری از غذاها به خصوص برای سوپ ، آش و حلیم استفاده می شود که سایت آشپزی آیکابان دستور تهیه آن را برای شما آماده کرده است .

قلم گوساله را که در همان قصابی تکه تکه شده را می شوریم و در یک قابلمه که گنجایش قلم ها را داشته باشد ریخته و روی آن آب می ریزیم و روی گاز قرارداده و صبر می کنیم تا به جوش آید و کف روی آن را برداشته و دوباره قلم ها را می شوریم تا به هیچ عنوان کف اضافه ای روی قلم ها نماند.( در این صورت عصاره کاملا شفاف و صافی خواهیم داشت ) .

و بعد قلم ها را در زود پز ریخته و روی آن به اندازه کافی آب می ریزیم و یک عدد پیاز درشت را چهارقاچ کرده و به همراه سرکه به قلم ها اضافه می کنیم . در زودپز را می بندیم و می گذاریم تا به جوش آید . بعد زیر زودپز را کم کرده و می گذاریم با حرارت ملایم به مدت 5 ساعت بپزد. بعد از 5 ساعت زیر گاز را خاموش می کنیم و یک ربع صبر می کنیم تا بخار زودپز خارج شود ( در این صورت تمام خواص قلم حفظ می شود ) .

قلمها را که کاملا پخته و نرم شده را از آب خارج کرده و مواد روی قلم ها را کاملا جدا کرده و می کوبیم . آب قلم را هم صاف می کنیم تا استخوان های ریز از عصاره قلم جدا شود . بعد موادی را که کوبیدیم با آب قلم مخلوط کرده و در قالب یا ظرف مورد نظر می ریزیم و به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه در فریزر قرارمی دهیم تا به حالت ژله ای در آید و خودش را بگیرد . سپس عصاره حاصل را به اندازه های دلخواه برش داده و در ظرف یا کیسه فریزر قرار می دهیم و هربار برای غذای مورد نظر یک یا دو برش استفاده می کنیم .

خواص عصاره قلم :

عصاره قلم سرشار از پروتئین و انواع مواد معدنی مانند آهن ، کلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، منیزیم و …. است .

مصرف عصاره قلم باعث بهبود سیستم ایمنی بدن می شود .

آب قلم سرشار از مواد مغذی است که در تقویت استخوان ها ، غضروف ها ، رباط ها ، تاندون ها کمک کننده است و مفصل ها را سالم نگه می دارد .

استخوان قلم حاوی کلاژن است که در کند شدن روند پیری و سلامت و شادابی پوست و مو تاثیر فوق العاده ای دارد.

عصاره قلم سرشار از کلسیم است در نتیجه دندانها را تقویت کرده و از پوسیدگی آنها جلوگیری می کند .

  1. اضافه کردن سرکه به آب قلم موجب تسریع در پخت قلم شده و باعث می شود تمام عصاره و مواد مغذی قلم از آن جدا شود .
  2. همیشه یک ساعت قبل از پخت کامل غذا عصاره قلم را به آن اضافه کنید .
  3. عصاره قلم را می توان حداکثر به مدت 3 ماه در فریزر نگهداری کرد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*