کیک نسکافه ای یکی از خوش طعم ترین و خوش عطر ترین انواع کیک است که بافت فوق العاده نرم و سبکی دارد و یک گزینه مناسب برای خامه کشی و انواع مهمانی ها است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک نسکافه ای را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک نسکافه ای ابتدا ، مواد خشک شامل آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم و کنار می گذاریم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و در یک کاسه تمیز سفیده های تخم مرغ را آنقدر هم می زنیم تا کف کند و وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده تخم مرغ از کاسه بیرون نریزد و بعد در یخچال قرار می دهیم .
در یک کاسه دیگر زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .
روغن را نیز اضافه کرده و هم می زنیم . پودر نسکافه را در نصف لیوان آبجوش حل کرده و به همراه یک لیوان شیر به زرده ها اضافه می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم .
حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم به مواد بالا اضافه می کنیم .
در پایان سفیده تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده و در چند مرحله به مایع کیک نسکافه ای اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و به آرامی هم می زنیم تا مواد باهم مخلوط شوند و پف سفیده نخوابد .
کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع کیک نسکافه ای را در قالب ریخته و در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
کیک را بعد از پخت از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شود . سپس کیک نسکافه ای را از قالب خارج کرده و بعد از تزئین با یک فنجان چای نوش جان می کنیم .
بعد از نیم ساعت که از زمان پخت کیک گذشت با یک خلال دندان کیک را امتحان کنید . اگر خلال دندان تمیز از داخل کیک بیرون آمد کیک شما آماده است .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !