- زمان آماده سازی
- 15 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 60 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 2 نفر
- وعده غذایی
- نهار و شام
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- اکتبر 9, 2016
- 150 گرم
- گوشت چرخ کرده
- 2 عدد
- بادمجان
- 1 عدد
- سیب زمینی
- 1 عدد
- پیاز
- 3 حبه
- سیر
- 1 عدد
- فلفل دلمه ای
- 5 عدد
- قارچ
- 2 عدد
- گوجه فرنگي
- 1 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی
- 2 قاشق غذا خوری
- جعفری خرد شده
- به مقدار لازم
- نمک و فلفل
- در صورت تمایل
- پنیر پیتزای رنده شده
بادمجان یکی از مواد غذایی پر طرفدار در میان ما ایرانی هاست و از آن در تهیه غذاهای مختلفی استفاده می شود . یکی از غذاهایی که می توان با بادمجان درست کرد ، واویشکا بادمجان است که یک غذای آسان و بدون در دسر بوده و یک گزینه مناسب برای زمان هایی است که فرصت چندانی نداریم .
واویشکا بادمجان غذای بسیار ساده و در عین حال خوشمزه است که بسیار سریع نیز آماده می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه واویشکا بادمجان را آموزش می دهد .
پیاز و سیر نگینی شده را در روغن تفت می دهیم تا پیازها سبک و طلایی رنگ شده و بوی سیرها بلند شود . سپس گوشت چرخ کرده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
قارچ خلالی و فلفل دلمه ای نگینی شده را هم اضافه کرده و کمی تفت می دهیم . حالا پوره گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و زیر حرارت را کم می کنیم تا مواد ما با حرارت ملایم بپزند و آب گوجه خشک شده و به روغن بیفتد .
سپس نمک ، فلفل ، جعفری خرد شده و یا پودر آویشن را هم اضافه کرده و تفت می دهیم .
در پایان سیب زمینی و بادمجان نگینی سرخ شده را هم به واویشکا بادمجان اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا تمامی مواد باهم ترکیب شوند ولی سیب زمینی ها له نشوند .
در صورت تمایل می توانید قبل از سرو واویشکا بادمجان کمی پنیر پیتزا روی آن ریخته و داخل فر بگذارید تا پنیر آب شود و یا اینکه پنیر را روی غذا ریخته و اجازه دهید تا با حرارت خود غذا پنیر آب شود .
واویشکا بادمجان را در ظرف مورد نظر ریخته و با نان و یا برنج سرو کنید .
- می توانید گوجه ها را هم نگینی کرده و به واویشکا بادمجان اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !