واویشکا بادمجان

زمان آماده سازی
15 دقیقه
حداکثر زمان پخت
60 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
150 گرم
گوشت چرخ کرده
2 عدد
بادمجان
1 عدد
سیب زمینی
1 عدد
پیاز
3 حبه
سیر
1 عدد
فلفل دلمه ای
5 عدد
قارچ
2 عدد
گوجه فرنگي
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده
به مقدار لازم
نمک و فلفل
در صورت تمایل
پنیر پیتزای رنده شده
واویشکا بادمجان

بادمجان یکی از مواد غذایی پر طرفدار در میان ما ایرانی هاست و از آن در تهیه غذاهای مختلفی استفاده می شود . یکی از غذاهایی که می توان با بادمجان درست کرد ، واویشکا بادمجان است که یک غذای آسان و بدون در دسر بوده و یک گزینه مناسب برای زمان هایی است که فرصت چندانی نداریم .
واویشکا بادمجان غذای بسیار ساده و در عین حال خوشمزه است که بسیار سریع نیز آماده می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه واویشکا بادمجان را آموزش می دهد .

پیاز و سیر نگینی شده را در روغن تفت می دهیم تا پیازها سبک و طلایی رنگ شده و بوی سیرها بلند شود . سپس گوشت چرخ کرده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
قارچ خلالی و فلفل دلمه ای نگینی شده را هم اضافه کرده و کمی تفت می دهیم . حالا پوره گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و زیر حرارت را کم می کنیم تا مواد ما با حرارت ملایم بپزند و آب گوجه خشک شده و به روغن بیفتد .
سپس نمک ، فلفل ، جعفری خرد شده و یا پودر آویشن را هم اضافه کرده و تفت می دهیم .
در پایان سیب زمینی و بادمجان نگینی سرخ شده را هم به واویشکا بادمجان اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا تمامی مواد باهم ترکیب شوند ولی سیب زمینی ها له نشوند .
در صورت تمایل می توانید قبل از سرو واویشکا بادمجان کمی پنیر پیتزا روی آن ریخته و داخل فر بگذارید تا پنیر آب شود و یا اینکه پنیر را روی غذا ریخته و اجازه دهید تا با حرارت خود غذا پنیر آب شود .

واویشکا بادمجان را در ظرف مورد نظر ریخته و با نان و یا برنج سرو کنید .

  1. می توانید گوجه ها را هم نگینی کرده و به واویشکا بادمجان اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*