خورشت بادمجان یکی از غذاهای سنتی است که مورد علاقه اکثر مردم در تمامی سنین است .
طرز تهیه این خورشت لذیذ بسیار آسان و راحت است . غذای امروز آیکابان خورشت بادمجان است .
گوشت را تکه تکه کرده ، می شوریم و با مقداری آب می گذاریم تا به جوش آید . کف روی آن را می گیریم و یک عدد پیاز به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد .
بادمجان ها را پوست گرفته ، نمک می زنیم و می گذاریم یک ساعت بماند تا نمکها جذب بادمجان شوند و آب بیندازند . در این صورت هم تلخی بادمجان گرفته می شود و هم به هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف می شود .
بادمجان ها را با یک دستمال تمیز خوب خشک کرده و سرخ می کنیم .
سر گوجه ها را درآورده و از وسط برش می دهیم .
یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم . زردچوبه و رب را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود . گوجه ها را روی پیاز داغ می چینیم و بعد بادمجانها را می چینیم و روی آن گوشت ها را قرار می دهیم .آب گوشت را از صافی رد کرده ، به آن نمک و فلفل و کمی آبغوره اضافه می کنیم و روی خورشت می ریزیم .
در قابلمه را بسته روی گاز می گذاریم تا طعم مواد به خورد هم برود و آب خورشت کمی غلیظ شود .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !