بادمجان لا پلو

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
60 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 پیمانه
برنج
1 عدد کوچک
سینه مرغ
4 عدد متوسط
بادمجان
1 عدد
پیاز
150 گرم
قارچ خرد شده
3/4 پیمانه
پوره گوجه فرنگی
1 1/2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
بادمجان لا پلو

بادمجان لا پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه قزوینی است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد . برای تهیه بادمجان لا پلو می توانید از گوشت مرغ ، گوشت قرمز و یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه بادمجان لا پلو با مرغ را آموزش می دهد .
برای تهیه بادمجان لا پلو ، ابتدا برنج را با مقداری آب و نمک کنار می گذاریم تا حداقل به مدت ۲ ساعت خیس بخورد .
بادمجان ها را نیز پوست گرفته و حلقه می کنیم . کمی نمک به بادمجان ها زده و به مدت ۱ ساعت کنار می گذاریم تا آب بیاندازد و تلخی آن گرفته شود . سپس بادمجان ها را آبکشی کرده و با یک دستمال تمیز خشک کرده و سرخ می کنیم .
سینه مرغ را هم با مقدار کمی آب ، نمک ، فلفل و زردچوبه روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد و بعد آن را ریش ریش کرده و کنار می گذاریم .
حالا یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای در کمی روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی رنگ و سبک شود . سپس قارچ های ورقه شده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا قارچ ها نیز سبک شده و آب آن خشک شود . حالا مرغ ریش ریش شده را هم اضافه می کنیم . نمک ، فلفل و زردچوبه را نیز به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود . در پایان پوره گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و اجازه می دهیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شده و آب اضافی گوجه ها نیز خشک شود .
برنج را به مرحله آبکشی رسانده و کف قابلمه ته دیگ مورد نظر را قرار می دهیم .
حالا روی ته دیگ کمی برنج ریخته و از سس آماده شده روی برنج می ریزیم . مقداری از بادمجان های حلقه شده را هم روی برنج قرار داده و اینکار را ادامه می دهیم تا برنج ، سس و بادمجان ها تمام شود .
سپس درب قابلمه دمی گذاشته و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بادمجان لا پلو ما دم بکشد .
بادمجان لا پلو را در ظرف مناسب کشیده و سرو می کنیم .

  1. می توانید بادمجان ها را به صورت نگینی نیز خرد کرده و با مواد سس مخلوط کنید .
  2. استفاده از قارچ در این غذا سلیقه ای است و می توانید آن را حذف کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*