کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار لذیذ و خوشمزه است که اصالت آن به شهر کاشان و کرمان برمی گردد . البته به خاطر مزه عالی و لذیذش در حال حاضر در همه جا پخت می شود و بسیار هم پر طرفدار است .
برای تهیه کشک بادمجان لذیذ و خوشمزه ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته ، نمک می زنیم و می گذاریم یک ساعت بماند تا نمکها جذب بادمجان شوند و آب بیندازند . در این صورت هم تلخی بادمجان گرفته می شود و هم به هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف می شود .
بادمجان ها را با یک دستمال تمیز خوب خشک کرده ، در تابه کمی روغن ریخته و در کف تابه چیده ، در آن را می بندیم تا با حرارت ملایم سرخ شوند . در این صورت کاملا مغز پخت و نرم می شوند .
یک عدد پیاز را خلالی ریز کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند . سپس چهار حبه سیر رنده شده را هم به آن اضافه کرده و کمی که سرخ شد نعنا و کمی زردچوبه را هم اضافه می کنیم . قابلمه را از روی گاز بر می داریم تا نعنا نسوزد .
بادمجانهای سرخ شده را کاملا له می کنیم و به سیرداغ ، پیاز داغمان اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ترکیب شوند .گردوی خرد شده را هم به موادمان اضافه می کنیم . سپس کشکمان را که در کمی آب حل کرده ایم را نیز به بادمجانها اضافه می کنیم . و در پایان نمک و فلفل می زنیم . قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا کشک جذب بادمجانها شود و کشک بادمجان ما کاملا جا بیفتد .
بعد از اینکه کشک بادمجان ما آماده شد آن را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با سیر داغ و پیاز داغ گردوی خرد شده و کشک تزیین می کنیم .
کشک بادمجان سنتی لذیذ را با دوغ تازه ، سبزی و نان سنگک نوش جان کنید .
خواص :
بادمجان دارای فیبر بالایی است و بنابراین در کاهش کلسترول و درمان یبوست موثر است .
مصرف بادمجان برای کسانی که فشارخون بالا دارد هم مفید است چون بادمجان پتاسیم بالا و سدیم پایین دارد .
مصرف بادمجان به این دلیل که کالری پایینی دارد برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند نیز توصیه می شود .
می توانید به جای اینکه بادمجانها را سرخ کنید آنها را کبابی و یا آبپز کنید تا کشک بادمجان شما رژیمی شود .
استفاده از گردو در کشک بادمجان سلیقه ای است .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !