خمیر سمبوسه

زمان آماده سازی
120 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
3 پیمانه
آرد
1 قاشق چای خوری
خمیر مایه
1 لیوان
آب گرم
1 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
روغن زیتون
خمیر سمبوسه

سمبوسه یکی از غذاهای پرطرفدار ما ایرانی ها است که بیشتر در جنوب کشور تهیه می شود و انواع مختلفی دارد . برای تهیه آن هم می توان از نان لواش و یا خمیرهای آماده استفاده کرد . اما امروز می خواهیم طرز تهیه یک نوع خمیر را آموزش بدهیم که می توان آن را به راحتی در منزل تهیه و سمبوسه های خوشمزه ای با آن آماده کرد .
این خمیر طرز تهیه بسیار راحتی دارد و در کوتاه ترین زمان آماده می شود .
خمیر سمبوسه خانگی بسیار مقرون به صرفه بوده و از مواد مطمئنی برای تهیه آن ستفاده می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خمیر سمبوسه خانگی و ساده را آموزش می دهد .
برای تهیه خمیر سمبوسه ، ابتدا مایه خمیر را در آب گرم ریخته و کاملا با آب مخلوط می کنیم تا در آن حل شود .
آرد را داخل کاسه ای ریخته و نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم . سپس مایه خمیر حل شده در آب گرم را هم به ترکیب آرد و نمک اضافه کرده و به آرامی با نوک انگشتان مخلوط می کنیم . روغن زیتون ( از هر نوع روغن گیاهی دیگری نیز می توانید استفاده کنید ) را هم اضافه کرده و ورز می دهیم تا به حالت خمیر یک دستی درآمده و مانند لاستیک شود .
خمیر را به چانه های کوچک تر تقسیم کرده و گلوله می کنیم . ( با این مقدار خمیر می توانید ۱۲ عدد چانه تهیه کنید )
روی گلوله ها را با یک پارچه تمیز پوشانده و به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا خمیرها ور آیند و آماده مصرف شوند .
سپس سطح کار را آرد پاشی کرده و چانه ها را با وردنه به ضخامت ۲ یا ۳ میلی متر پهن کرده و با کاتر برش می زنیم .
مواد دلخواه را داخل خمیر سمبوسه ریخته و سرخ می کنیم .

  1. برای تهیه خمیر سمبوسه می توانید به جای آب گرم از همان مقدار شیر گرم استفاده کنید . شیر یا آب باید نسبتا داغ باشد .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*