کیک شکلاتی دوبل

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
100 گرم
روغن جامد
1/2 پیمانه
شکر
1 پیمانه
آرد
70 گرم
شکلات تخته ای
1/4 پیمانه
شیر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
جوش شیرین
3 عدد بزرگ
تخم مرغ
2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو
100 گرم
شکلات تخته ای اضافه
250 گرم
خامه صبحانه
2 قاشق چای خوری
پودر خامه
2 قاشق غذا خوری
پودر شکر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل اضافه
کیک شکلاتی دوبل

کیک شکلاتی دوبل ، یکی از انواع کیک های شکلاتی است که بسیار خوشمزه است و طرز تهیه آن نیز بسیار راحت بوده و در کوتاه ترین زمان می توانید آن را در منزل تهیه و از خوردن آن لذت ببرید .
سایت آشپزی و شیری پزی آیکابان طرز تهیه کیک شکلاتی دوبل را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک شکلاتی دوبل ، ابتدا شکلات را روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا سماور ) قرار می دهیم تا آب شده و بعد کنار می گذاریم تا خنک شود .
آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و پودر کاکائو را باهم ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم .
فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .
روغن را به همراه وانیل و شکر در کاسه ای با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کرم رنگ شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حدود 3 دقیقه هم می زینم تا در پایان کشدار شده و پف کند .
حالا شکلات و شیر را هم به مواد بالا اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا باهم مخلوط شوند .
ترکیب مواد خشک را آرام آرام و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک هم می زنیم تا آرد هم با دیگر مواد مخلوط شود .
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک را درون قالب می ریزیم .
کیک شکلاتی دوبل را داخل فری که از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد .
تا آن زمان گاناش شکلاتی روی کیک را آماده می کنیم .
100 گرم خامه و 100 گرم شکلات رنده شده را باهم مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود و سس یکدستی به دست آید .
باقی مانده خامه را با پودر خامه و پودر شکر مخلوط کرده و با همزن برقی آنقدر می زینم تا خامه فرم بگیرد .
کیک شکلاتی دوبل را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن گاناش شکلاتی را روی کیک می ریزیم به طوری که سطح کیک را بپوشاند و بعد با خامه فرم گرفته روی کیک را تزئین می کنیم .

  1. قبل از بیرون آوردن کیک از داخل فر ، آن را با یک خلال دندان امتحان کنید . اگر خلال دندان تمیز از مرکز کیک بیرون آمد ، کیک شما آماده است در غیر اینصورت اجازه دهید تا کیک زمان بیشتری در فر بماند .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*