دونات یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه است که کودکان علاقه زیادی به آن دارند . دونات بافت بسیار نرم و لطیفی دارد و چون از کالری زیادی برخوردار است می توان به عنوان یک نیم چاشت عالی برای کودکان در نظر گرفت .
برای تهیه دونات خانگی ، ابتدا تخم مرغ ، شیر و کره را بیرون یخچال می گذاریم تا هم دمای محیط شوند .
یک قاشق چای خوری شکر را در کمی آب ولرم حل کرده و خمیر مایه را روی آن می پاشیم و مخلوط می کنیم و بعد در گوشه ای می گذاریم تا عمل بیاید .
کره ، وانیل و شکر را به شیر ولرم ( در حدی که انگشت گرمی شیر را احساس کند ولی نسوزاند ) اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند . 1/3 آرد را اضافه و مخلوط می کنیم .
تخم مرغ ها را به خمیر مایه عمل آمده اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و بعد به مواد بالا اضافه می کنیم و باقی مانده آرد را نیز کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و یک دستی به دست آید .
روی خمیر را با پارچه ای می پوشانیم و به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود و پف کند .
روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر آماده شده را به قطر نیم سانتی متر باز می کنیم و با قالب مخصوص دونات ، قالب می زنیم .
در یک ظرف گود روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا داغ شود . دونات ها را دانه دانه در روغن گذاشته و اجازه می دهیم تا کاملا سرخ شوند . دونات های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود .
و بعد دونات ها را با کمی شکلات آب شده و خلال پسته تزئین و نوش جان کنید .
به هنگام سرخ کردن دونات ها ، ظرف مورد نظر را کمی بالاتر از شعله نگهدارید و ظرف را مرتب بچرخانید تا دونات ها به صورت یکنواخت سرخ شوند و بهتر پف کنند .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !